Імміграція до Манітоби
-
Не анулюється. Я виїзжав на більше року, при мігроконтролі хвилини 2 питали, якого хрєна я отримував ворк перміт якщо покинув Канаду, але пустили без проблем.
-
Вибачте, але ви задаєте дуже дивне запитання, чи потрібно вам повідомляти MPNP та IRCC. Коли ви подавали заяву, ви підписували зобов'язання про те, що будете повідомляти про будь які зміни. Якщо ви не повідомите вчасно, то можуть або відкликати номінацію (такі випадки вже є) або відмовити на федеральному етапі. Пам'ятайте, що ПР аплікація може бути піддані аудиту навіть через 3-7 років або під час подачі на громадянство. Там всі ці речі будуть перевіряти чи ви дотримувалися процедури і нічого не порушили. P.S. При подачі на номінацію чи ПР на федеральному етапі ви клікаєте Submit, перед тим там є форма, де описані всі вимоги щодо необхідності повідомляти провінцію чи IRCC про зміни вашого матеріального чи сімейного стану. Тобто, клікаючи на цю кнопку, ви підписуєте згоду на такі дії.
-
У листі роботодавець повинен чітко вказати, що це контракт чи term position, з такої по таку дату. Обов'язки, кількість годин та зарплата також вказати. При звільненні обов'язково повідомити MPNP, адже це право впливає на ваш матеріальний стан. Вам дадуть відповідь, що робити. Знайома йшла по спецвибірці, то їй прислали лист працевлаштуватися протягом 30 днів з моменту звільнення. Вона пішла у ту саму компанію і там же працевлаштуватися на іншу позицію.
-
Всім, хто недавно отримав ПР - не забудьте змінити SIN, повідомити роботодавця про зміну вашого статусу, повідомити банк, Manitoba Health. Також ваші візи та перміти відразу стають недійсними , ви не можете використовувати візу для повернення до Канади у випадку виїзду у статусі ПР. Виключно ПР карту або роздруковані CoPR (у певних випадках).
-
Якщо провінція зловить. А як не зловить, то федеральний уряд перевірить і дасть відмову. Люди вигадують дурні схеми, намагаються обійти суперпрості критерії простої програми. Я вже бачу, як імміграційні адвокати розправляють кишені на майбутні тисячі доларів для подачі програшних апеляцій. Українцям дали простий шлях, як отримати ПР через Манітобу. Однак, ні, треба обов'язково закрутити, замутити, зробити по-своєму...
-
Де можна знайти електронну адресу для інформування уряду провінції? Я знайшов лише для загальних питань… Immigratemanitoba @ gov.mb. Ca