Імміграція до Манітоби
-
Дякую, я знайшла де треба було зазначити) от як сивіють за 2 хвилини😄
-
Доброго дня Питання Якщо почала попрацювати на одному тір Там в мене вказана посада На ній я відробила майже пів року Зараз мене перводять на другу посаду в тій же організації але тір другий Я так і працюю і планую працювати в цій організації Подача на свм по якому тіру буде? Той який мені зараз дали дозволяє не здавати англ (3). Чи можу я його не здавати якщо майже весь час відробила по іншому тіру? Основний контракт з якого пішов відлік часу має другу посаду в другий тір (на такий як по факту зараз). Чи є це проблема і чи буде зараховано 6 міс в незалежності від того на якій я посаді (але ж я в одній і тій де компанії)? *Посада змінилась на кращу по зп
-
Друзі, під кажіть, будь ласка, що це значить? Заповнюю провінційний етап і подала всіх членів родини як і в перший раз?
-
SWO має вимогу мати зв"язок з провінцією. Якщо ви використовуєте зв"язок - роботу 6 місяців, то це не має бути постійний безстроковий контракт. На момент заповнення ЕОІ вас запитують: чи у вас є постійна робота без дати терміну? Якщо у вас короткотерміновий контракт, то пишите "ні". Якщо ви безробітні, але маєте 6 місяців стажу роботи в Манітобі, то відповідно вказуєте, що мали досвід у минулому. SWO із зв"язком "робота" кваліфікує вас, навіть якщо ви мали 6 місяців стажу у минулому, а зараз не працюєте. Однак! У вашому Settlement Plan ви повинні пояснити ваш шлях успіху у Манітобі. У ваших же інтересах бути переконливою, щоб МПНП зрозуміли, що ви тут не тимчасово, що не розглядаєте Манітобу як проміжний пункт.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка (якщо є посилання буду дуже вдячний) куди треба писати і повідомлять про зміни до MNPN та до федерального IRCC. Зараз на федеральному рівні. Вже отримав АОR. Дюкую
-
СОРR - Confirmation of Permanent Residence A Confirmation of Permanent Residence (COPR) is an official document from the Canadian government proving you have been approved for permanent residence. The COPR is a crucial document to complete your PR process in Canada. Confirming your permanent residence online www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/pr-confirmation-portal.html
-
-
Навіщо вам приклад? Просто Видано, що такий ти такий то працює в компанії з такої то дати на умові фулл тайму (40 год/тиждень) та займає таку то посаду Заробітна плата складає 20 / год З повагою HR/supervisor тощо Ну і контакти компанії Та сама довідка має бути на фірмовому бланку