Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора всім,підкажіть якщо я не головний заявник,я можу покинути Канаду(відпустка 2 неділі) після подачі док на номінацію?(програма Skilled Workers)
-
можливо хтось мав наступний кейс. При подачі EOI зазначили досвід роботи в Україні + результат тесту з CELPIP. Прийшло запрошення заповнювати данні на провінційному рівні. За час очікування вибірки ще раз здав тес CELPIP і покращив результат, відповідно балів по блоку англійська може бути більше якщо використовувати останній сертифікат. Питання наступні : 1) Чи можна використовувати результати останнього тесту? 2) чи можна не займатись підтвердженням досвіду з України, при умові що заявлений бал на EOI і по факту при заповненні заявки буде відрізнятися, але бал буде вищій за мінімально необхідний для проходження у пул кандидатів
-
дякую за відповідь. Якщо можна питання по листу від роботадавця. Крупні, системні організації в Україні мають певний драфт довідки який надають колишнім співробітникам і не готові робити виключень (додавати доп. інформацію таку як "які були обов'язки", "рівень заробітньої плати". Чи приймуть довідку яка не містить 100% інформації відповідно вимог? Які данні можна додати крім типового листа що надає роботодавець та форми ОК 5? (десь у чаті бачив що люди брали листи від колег з якими працювали в якому колеги зазначали твої обов'язки. Уточнення: колеги не підрозділ HR.
-
Скоріше за все, перша процедура була просто зміна прізвища дитині, якщо була мати-одиначка, то за заявою матері можна змінити на що завгодно. Перший чоловік там був присутній чисто формально, вірогідно прізвище просто списали з його паспорта, його дозвіл не треба, якщо він не стає офіційним представником дитини. Це була процедура ЗМІНИ ПРІЗВИЩА, дитині видали нове свідоцтво про народження і все. У другому випадку, скоріше всього була заява чоловіка про визнання батьківства, скоріше всього напряму в рацс, суду не було. Треба отримати в ВДРАЦС повний витяг про народження, бо тільки там буде міститися вся історія, все що записано в актовому записі про народження
-
Програма для родичів, це ж для тих хто вже приїхав сюди по CUAET? Тобто якщо тільки один член родини українець (громадянство) то всі інші разом з ним отримають ПР, навіть, якщо вони росіяни і до цього жили у раші, разом з цим єдиний членом родини з українськими документами?