Імміграція до Манітоби
-
Are
-
Я маю на увазі, що якщо основний аплікант громадянин України (вже живе у Канаді), а його чоловік і діти громадяни іншої країни, то вони теж зможуть отримати ПР? Бо якщо так, то це програма для громадян України і членів їх родини (а члени родини можуть мати різне громадянство). У цьому мож питання.
-
Так про цю, що нова. Там написано, що члени родини можуть буди і не у Канаді, тільки головний аплікант забов'язаний бути у вже у Канаді. От я і намагаюся зрозуміти хто за громадянством мають бути члени його родини ( чоловік\дружина, діти) яких він вкаже для імміграції разом з собою.
-
Мій чоловік іноземець чекав візу півтора року незважаючи на 6 років офіційного шлюбу і спільну дитину. У нас запрошували додаткові документи, переписки, спільні фото. І в той же час є люди, я знаю таких особисто, які мали просто короткострокові стосунки десь кілька місяців і їм відкрили цю візу швидко, що в травні 22 року вони вже були в Канаді.
-
Або два паспорти мають, навіть якщо чоловік росіянин, але не пропагандує уклад життя сучасної раші, просто живуть тут з дружиною, працюють, податки сплачують, їм подобається уклад життя у Канаді, то нічого такого страшного,я не бачу, а от те що ці "великороси" теж пролізуть і будуть тут стрибати зі своєю "величчю" , провокуючи нас своїми висловами, то це вже дуже погано.
-
Всім привіт, при заповнені на провінцію, в assets є real estate. Якщо ми взяли будинок в кредит, то наш даунпеймент вважається ассетом? Вказувати ціну на будинок чи даунпеймент? (В наступній вкладці debts є mortgage, куди ми вказуєм значення взятого кредиту)
-
Підкажіть будь ласка, якщо у сина є вже продовжений біометричний закордонний паспорт, але немає ID-картки, чи продовжать йому закордонний паспорт другий раз? Синові 21 рік. Дякую!