Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, 워웬코(WOWENKO) PVP! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброї ночі. При подачі на номінацію треба оплатити 500 долларів. Подаємось троє: я, моя дружина і син. Мені треба оплатити 500 загалом за подачу аплікації, чи по 500 за кожного? Дякую за відповідь
-
Вітаємо, Mykhailo Logvyn! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В заявці на візу? В мене ніде не питали підтверджувати роботу. А в заявці на ПР можна не вказувати роботу якщо немає документів
-
Доброго дня, у когось є приклад, як заповнити форму для довідки на несудимість для Польщі, щось їх посилання на сайті ircc не працює
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи була в когось ситуація Подавала мамі заявку на отримання допомоги, але там не вписали неповнолітню дитину А окремо дитину щоб подати хочуть якісь документи підтвердження опікунства Чи можна подати заявку ще раз мамі і вписати дитину? Чи як зробити правильно?