Імміграція до Манітоби
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 145 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Носова Галина Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 17,810€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 4323347361119453 PayPal: olenamail2018@gmail.com
-
Добрий день Пiдкажiть будь ласка Ось я вiдпрацював в Манiтобi 14 мIсяцiв i був звiльнений. Чи можу я подаватись на Skill Worker Overseas Manitoba не маючи роботи? Дякую
-
Так. Але потрібно шукати, тому що це економічна еміграція.
-
Це може бути сформований стейтмент за 3 місяці, гроші мають бути на рахунку постійно, на федеральному етапі багатьма приходить запит на підтвердження коштів.
-
Поняв, дякую. Ім підійде якщо це буде витяг через сайт, чи потрібно через банк робити ?
-
Реальні гроші на рахунку. $10К на головного апліканта+2К на кожного члена сім'ї
-
settlement funds. мається на увазі всі доходи та витрати, чи тільки стан рахунків та отримання коштів на них?
-
Якщо ви набираєте 60 кваліфікаційних балів, то можна. Головна вимога також тест з мови, CLB 4, settlement funds. Для українців є спецвибірка.
-
ну так вони ж фактично вільні. Бо авто вартує ж теж коштів. типу покриває Вашу заборгованість. Чи я не правильно розумію.
-
Можна і не працювати, але пам'ятайте, що це економічна програма, то в settlement plan ви повинні надати чіткий план, що тут будете роботи. Ніяких self-employed, бо Skilled workers не є бізнес імміграція.
-
Ви повинні мати вільні кошти як передбачає програма.
-
А працювати не обов’язково коли подаешься?
-
кількість я памʼятаю, вона є і постійно додається. Тут дівчина питала, якщо є авто в кредиті, то потрібно щоб було грошей більше ніж потрібно, бо типу борг за авто вже є.
-
Кошти потрібні постійно, людям вже після запрошення у Portal 1 призводить запит на підтвердження коштів. Наявність коштів - це умова програми, не підходить, альтернатива є SWM.
-
Треба написати до шукаю зараз фулл тайм роботу ?
-
це дівчина спитала. Я ж тільки продублював. Я розумію що це не те на те і не бачу проблеми в цьому.
-
Ви подалися на спецвибірку. Вам система відібрала. Потім ви подаєте аплікацію на номінацію, там і буде settlement plan, де ви розпишите, як будете економічно успішні у Манітобі. А це передбачає фултайм роботу.
-
А якщо роботодавець через пару місяців наймає назад на роботу? Вказано це в контракті та верифікейшин летер... Я так розумію це потрібно описати при поданні...і мати коштики на ці пару місяців) щоб якщо запит буде по кошти вільні, вони там були
-
Так, я розумію. Для мене особисто не дуже зрозуміло для чого вказувати кредит на авто там де Debt/loan, якщо авто не рахується asset і цей актив не можна вказуати. Але то справа MPNP :)
-
Я не зрозумiв це До мае бути приблизил в settlement plan?
22 Jan 2023, 05:40
102027/229882
4 minutes ago