Імміграція до Манітоби
-
Двояке в мене відношення до цієї історії… люди ж їдуть з Манітоби не тому що їм тут дуже добре. І справа навіть не в кліматі - виключно економічні фактори. В найліпшому випадку MPNP просто добʼється що потік імігрантів зменьшиться. Утримати їх тут санкціями навряд чи вийде
-
Багато хто отримав і, можливо, поїхав би, але не наважуються, не готові до такого кроку. В силу різних факторів.
-
Після того, як я побачив у соціальних мережах, як моя колишня колега по роботі - самотня мама - у 2022 році поїхала до США, маючи трьох малих дітей (2-5 років), то я зрозумів, що є люди, які роблять все, щоб змогти. Їй дуже важко, але вона ставить невеликі цілі і рухається до них. Вона в Україні багато років бігала марафони, тому знає, що таке підготовка та цілі.
-
Якщо у вас нема кримінального минулого, нема різних темних плям у вашій історії, немає невиліковних хворіб, які можуть спричинити надмірне навантаження на медичну систему, то хвилюватись нема чого. Процес імміграції у вашому випадку буде просто доволі технічним і це буде просто очікування. Маю багато знайомих, які купили житло на робочих візах.
-
Так, згоден, люди різні.