Імміграція до Манітоби
-
Дякую 🙏
-
Ця програма?
-
Зрозумів, дякую за відповідь 🙏 А я правильно відправив силку на програму для ПР після одруження?
-
Ми були в посольстві. Там допомогли заповнити анкету, сказали відіслати на адресу в Торонто і чекати імейл. Через кілька днів прийшло повідомлення з Торонто, що листа отримали, і надіслали лінк, за яким треба перейти і оплатити 200 чеських корун. Але коли доходить до завершення оплати, видає повідомлення , що банк відхилив без пояснення причин.
-
Добрий день. В мене таке питання. Планую подаватись на PR як некваліфікований робітник Full Time Job Offer Але в одночас хочу отримать ліцензію по своїй спеціальності, та може працювати ще і Part Time 1-2дні на тиждень, але як кваліфікований спеціаліст. Чи з'ясується це при подачі на PR, якщо їм не повідомлять про наявність кваліфікованої ліцензії? Омовлюсь: не впевнений чи йти як кваліфікований, бо, можливо буде складно знайти full time з job offer ( бо це малий бізнес).
-
Якщо ви номінуєтесь через Full Time Job, це в будь-якому разі стрім Skilled Worker Manitoba, сама професія тут не має значення, ви все одно подаєтесь по тому NOC, де у вас full time. Отримання ліцензії (якщо її ще немає) я б писала в settlement plan і це тільки плюс
-
Вітаємо, Яна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua