Імміграція до Манітоби
-
TEFL сертифікованій викладач з англійської мови і професійним досвідом роботи 7 років за кордоном. - Розмовна , письмова англійська рівня A1-C1 - Підготовка до мовних тестів CELPIP, IELTS - всі 4 частини, або окремі бажані частини - Інтенсивна підготовка до теоретичних тестів з канадського посвідчення водія (class 1-5) - заняття онлайн у групах або індивідуально
-
Дякую
-
Добрий день Маю таке питання , якщо пройде 6 місяців з моменту погодження провінційній номінації і я не подамся на федеральний рівень . То через 6 місяців моя аплікація зникне ? Чи можу я потім податись на SWO ? Якщо до цього подавалась на SWM , і через який час я можу податись . Дякую .
-
Питання щодо досвіду роботи: якщо людина працює фулл-тайм, заявлено і фактично 40 год/тждн, то чи зараховуються дні відпустки, святкові дні і пропущені через хворобу дні до загального стажу роботи (6 міс.), чи потрібно затриматись на робочому місці понад 6 міс. календарно?
-
Так 😅 дякую 🙏
-
Дякую 🙏 Я знайшла роботу фултайм, але ще не надала їм ніяких документів. Тобто фактично я на EI
-
🥳 Приймаю вітання 😅❤️
-
Спасибі
-
Ті 2 обовʼязкових до відпрацювання враховуються ж?