Імміграція до Манітоби
-
Ті 2 обовʼязкових до відпрацювання враховуються ж?
-
Вітаю Вас!!!! ❤
-
Підкажіть, будь ласка, якщо ми тільки на початку і подали ЕОI NOC дозволяв не здавати англійську. Чи можна її доздати та додати бали. Бо в нас 740, але я так розумію, що шансів геть не має при таких балах. Треба здавати екзамен та добавляти бали. Чи технічно це можливо? Дякую
-
Дякую! Вітаю і вас 🥰
-
Друзі, я за останній місяць отримав понад десяток повідомлень у приват схожого змісту. Люди виїхали до США по U4U, були там 1-4 місяці і повертаються до Вінніпегу знову. Дехто навіть був вже на різних етапах імміграції. Будь ласка, повідомляйте про такі всі зміни MPNP or IRCC, адже IRCC буде бачити ваш в'їзд до США, і якщо ви цього не вкажите, то будуть додаткові запитання, а може і відмова. U4U також є програмою для українців, ви в США отримуєте тимчасовий статус, тому це швидше за все також потрібно вказувати на федеральному етапі у аплікації. Чи це буде впливати на отримання ПР? Якщо ви вже знаходитися на етапі імміграції і порушили умови номінації (SWM), то безсумнівно. Краще відкликати номінацію і почати все з початку. Чи може людина отримувати виплати gst/climate incentives, дитячі, перебуваючи в США? Напевне, якщо ви вже покинули Канаду на 6 місяців і більше і не є податковим резидентом, то це порушення, швидше за все. Чи потрібно повідомити CRA про таке і як це зробити? Я не знаю особисто, потрібно гуглити :)
-
Дякую 😍 аж відлягло на душі 🙏 нарешті
-
Вітаю,скільки зайняло часу?
-
26.03- подача eoi 6.04- lla 19.04- application for nomination 24.05- nomination 3.06- application for pr 19.10- AOR 23.10- medical exam completed 24.10- Pre-arrival letter 30.10- medical exam extended 23.11- background verification complete 24.11- number of COPR 27.11- PR confirmation portal letter