Імміграція до Манітоби
-
Я вас вітаю 🥳
-
Не для номінації. Вони просять нас вказати інформацію якщо щось змінилось, в тому числі про депендантів
-
А якщо візітор рекорд дитини прив'язаний до мого паспорту? Тобто travel document вказано мій номер паспорту, і дитина вклеєна в паспорт. В темпорарі перміті travel document вказано Single Journey Travel Document по якому дитина заїхала. І обидва документи дійсні ще півтора роки. Але після цього ми зробили дитині паспорт. Потрібно поновлювати візітор рекорд і темпорарі перміт? Я запитувала в нашому імміграційному центрі, в Брендоні, сказали що все ок, документи дійсні. Але ж це не IRCC))
-
Для чого додавати дитину, народжену у Канаді, для номінації? Вона не іммігрує з вами
-
А коли у вас змінився статус з Received?
-
В мене три дитини, та жінка. Професія banking advisor. Чекаю з травня
-
Зрозуміло. Я просто маю власну теорію що багатодітні люди або люди з необхідними професіями для провінції отримують швидше всього у короткі строки
-
Було 835 балів, професія Accountant
-
А що у вас за робота ? Просто ви дуже швидко отримали .
-
Маю надію що у вас скоро також все вийде )
-
Чекаю номінацію
-
З травня чекаєте номінацію чи у травні загрузили анкету на федеральний етап ?
-
Доброго вечора ! Прийшов запит на біометрію, хто може допомогти, як зробити апойтмент ?
-
eservices.canada.ca/en/reservation/
-
Супер, дуже дякую 👍😊
-
Добого вечора, скажіть а гроші пр приїзду ще платять?
-
Платять, відразу в аеропорту, заздалегідь треба заповнити форму до прибуття і гроші вже будуть чекати в конверті на ваше імʼя при виході з аеропорту
-
Скорішого вам одужання
-
При чому тут цей жарт.. Здається до березня 24 року платять
-
При тому що не платять, а надають грошову допомогу при виконанні деяких умов, так і на сайті написано
22 Jan 2023, 05:40
102255/235336
about an hour ago