Імміграція до Манітоби
-
В мене три дитини, та жінка. Професія banking advisor. Чекаю з травня
-
Зрозуміло. Я просто маю власну теорію що багатодітні люди або люди з необхідними професіями для провінції отримують швидше всього у короткі строки
-
Було 835 балів, професія Accountant
-
А що у вас за робота ? Просто ви дуже швидко отримали .
-
Маю надію що у вас скоро також все вийде )
-
Чекаю номінацію
-
З травня чекаєте номінацію чи у травні загрузили анкету на федеральний етап ?
-
Доброго вечора ! Прийшов запит на біометрію, хто може допомогти, як зробити апойтмент ?
-
eservices.canada.ca/en/reservation/
-
Супер, дуже дякую 👍😊
-
Добого вечора, скажіть а гроші пр приїзду ще платять?
-
Платять, відразу в аеропорту, заздалегідь треба заповнити форму до прибуття і гроші вже будуть чекати в конверті на ваше імʼя при виході з аеропорту
-
Скорішого вам одужання
-
При чому тут цей жарт.. Здається до березня 24 року платять
-
При тому що не платять, а надають грошову допомогу при виконанні деяких умов, так і на сайті написано
-
Мені Канада допомогла цими грошима за що я вдячний, а заплатили зарплату в пʼятницю за відпрацьований термін, може дійсно це тількі для мене так 🤔
-
Блін, ну мені заплатили. Може це тільки для вас так?
-
Боже, який ви нещасний. Я вже 1,5 роки працюю на цю країну і свою дурню тримайте з собою
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, мені зараз 25 років. До 4 років жив з мамою далі батьки розписалися і батько взяв опікунство, до цього в мене було інше прізвище, старого свідоцтва про народження нема. Чи потрібно це відображати у заявці на номінацію та як це правильно зробити?
-
Ну вам видніше хто щасний хто нещасний, я мабуть утримаюсь від аналізу особистості яке грунтується на двох реченнях
22 Jan 2023, 05:40
102260/235433
17 minutes ago