Імміграція до Манітоби
-
З травня чекаєте номінацію чи у травні загрузили анкету на федеральний етап ?
-
Доброго вечора ! Прийшов запит на біометрію, хто може допомогти, як зробити апойтмент ?
-
eservices.canada.ca/en/reservation/
-
Супер, дуже дякую 👍😊
-
Добого вечора, скажіть а гроші пр приїзду ще платять?
-
Платять, відразу в аеропорту, заздалегідь треба заповнити форму до прибуття і гроші вже будуть чекати в конверті на ваше імʼя при виході з аеропорту
-
Скорішого вам одужання
-
При чому тут цей жарт.. Здається до березня 24 року платять
-
При тому що не платять, а надають грошову допомогу при виконанні деяких умов, так і на сайті написано
-
Мені Канада допомогла цими грошима за що я вдячний, а заплатили зарплату в пʼятницю за відпрацьований термін, може дійсно це тількі для мене так 🤔
-
Блін, ну мені заплатили. Може це тільки для вас так?
-
Боже, який ви нещасний. Я вже 1,5 роки працюю на цю країну і свою дурню тримайте з собою
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, мені зараз 25 років. До 4 років жив з мамою далі батьки розписалися і батько взяв опікунство, до цього в мене було інше прізвище, старого свідоцтва про народження нема. Чи потрібно це відображати у заявці на номінацію та як це правильно зробити?
-
Ну вам видніше хто щасний хто нещасний, я мабуть утримаюсь від аналізу особистості яке грунтується на двох реченнях
-
Дивно а як вони перевіряють адреси? Якщо я в орендний хати мешкав наприклад? А числився юридично по місту реєстрації
-
Дякую вам велике тому що вже голову зламав як це все правильно оформити)
-
Якщо батько встановив батьківство і Вам видали нове свідоцтво про народження вже із новим прізвищем - вказуєте його як перше, типу Ви із ним народились. Бо у Реєстрі замінені дані. І того прізвища, із яким Ви фактично народились - не має ніде.
-
Його ж забрали, бо воно стало недійсним
-
Так батько оформив опікунство, і в 4 роки мені видали інше свідоцтво про народження, перше не знаю де поділося.
-
Типу якщо б зараз Ви захотіли повторно отримати свідоцтво про народження - то його б видали із прізвищем батька. Іншого не має. Але це ж при умові, якщо батько встановлював батьківство та Вам замінили те перше свідоцтво…повторюю на всяк випадок ще раз.
22 Jan 2023, 05:40
102266/235354
3 minutes ago