Імміграція до Манітоби
-
То так само, колись тут запитували стосовно оформлення паспорта… І начебто всі ж відповіді дала…але людина не написала, що той «ще поки дійсний» паспорт розірвала дитина, ну розірвала деякі сторінки… І Консул просто вилучив той документ, бо він недійсний… А потім шквал негативу в особисті, типу чого це не попередили, що паспорт вилучать 😅 Нібито я повинна розклад таро робити або гадати на кавовій гущі та догадатись, що саме не так із документом
-
Звичайно. Тим більше, що в Україні ж є терміни, за якими навіть через пару років можуть відкрити кримінальну справу за заявою потерпілого.
-
Або може і не завтик, а реальне бажання бачити оновлену прям свіженьку інформацію. Того вже ніхто не дізнається
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка сертефіційного перекладача, потрібно один документ за пару днів перекласти. Дякую
-
Ось питання із цим Витягом наштовхнуло на думки. Пане @western9 , можливо Ви підкажете чи поділитесь думками. Суто теоретично розмірковую…хоча ж у будь-який момент то може стати, не приведи випадок, реальністю. До прикладу дано Офіцер, який розглядає документи та приймає рішення, робить запит/повторний на новий Витяг. На прикріплення документа дається 30 днів. Консульство України відповідає, що надасть документ десь через 45 днів приблизно, бо відповіді із України чекати близько місяця лише. Питання Чи можна прикріпити Витяг із Дії (із перекладом звичайно) і із супровідним листом, що от наразі цей документ також вважається валідним за законодавством України (із посиланням на відповідні законодавчі постанови), і також підкріпити відповідь із Консульства про терміни очікування документа, якщо саме такий потрібен?
-
Хочу просто нагадати, що на ПР картку треба переподаватися кожні 5 років. Також, якщо якийсь обман буде визначено, то і ПР відберуть, і навіть громадянство. Я не кажу, що переїхати в іншу провінцію це незаконно, але треба знати і чітко визначати що таке обман.
-
Дякую
-
Це зветься словом хитрожопість. Звісно, що в Манітобі отримати ПР трохи легше ніж в тому ж Онтаріо. Це зроблено для того, щоб люди оселялись тут, а не для фаст трекінгу з ПР.
-
Не ображайтесь, будь ласка 😔 Я лише міркую над можливими варіантами