Імміграція до Манітоби
-
CUAET? У них буде відповідь no can do, just wait for the final decision.
-
Доброго вечора, будь ласка підскажить як реально зв'язатися з IRCC по телефону. Бо досі розглядається заявка моєї родини. Може є якийсь спосіб достукатися до них. Підскажить будь ласка, бо вже психологічно себе важко тримати. ДЯКУЮ
-
Я не знаю, чи так вийшло просто бо так вийшло, чи це подіяло. Я чекала місяць від біометріі, на той момент усі чекали 2-3 тижні максимум. Я зателефонувала і вказала причину чому не можу залишатися в Нідерландах чи повернутися в Україну: моє місто під обстрілами кожен день, в Нідерландах ну дуже дорого, 2000€ за квартиру , я пояснила що залишаюсь у знайомих знайомих знайомих, і не можу більше в них сидіти, за кордоном перший раз і в інших країнах Європи взагалі немає нікого, вони сказали , що розуміють моє положення, і роздивляться заявку в найближчий час, через 15 годин вже була фоілес віза, тобто це на наступний ранок
-
+1 888-242-2100
-
t.me/uccmb/117164
-
А у вас є той номер телефона?
-
Є номер телефону, я знайшла його на той момент в чаті, на дзвінок дуже швидко відповіді і людина була дуже приємна і уважна
-
Я вам вірю )))
-
Дякую, а як ви з ними зв'язуватися
-
Але це все була чиста правда, і через 5 днів я була в Канаді
-
Добрий вечір. Допоможіть, будь ласка, розібратися з трактовкою другого речення абзацу: "Family members can be in or outside of Canada. Only you are required to be in Canada throughout the application process." Це означає, що треба залишатися в Канаді на весь час розгляду твоєї подачі? Тобто, поки не дадуть PR/ відмовлять - не можна виїжджати? Чи до якого моменту? (Це цитата з пояснювання до нової програми Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada, розділ "Who can apply" пункт "Family members who can immigrate with you to Canada".)
-
Дуже дякую вам)))
-
я думаю, що IRCC без проблем витягне історію вїзду та виїзду із Канади. Халяви тут не буде вже.
-
так, головний аплікант повинен перебувати у Канаді. Знайомі телефонували до IRCC, їм також таке там підвтердили. Головний аплікант повинен перебувати у Канаді до отримання ПР, у короткі відпустки можна їздити, але статус тимчасового резидента повинен бути постійно - таку приблизно відповідь отримали знайомі на гарячій лініїї IRCC. Телефонували за даним номером +1 888-242-2100
-
Що таке коротка відпустка? Я планую літом в Європу.
-
Моя думка саме і будується на логіці. Діти - потенційні платникі податків, чим їх більше ти більше отримає держава. Рідка і потрібна професія - зарплата частина якої буде йти податком + рішення професійного голоду в провінції що в свою чергу допомагає розвивати все .
-
Так наче ж можна було виїжджати... зрозуміло що не пів року, але що головний аплікант не може поїхати на батьківщину на місяць,(це не відпустка наприклад, просто візит) поки чекає номінації або вже на федеральному етапі?
-
Дякую
-
Доброго вечора, підкажіть фул тайм робота ,щоб потім подаватися по скіл воркерс потрібно відпрацювати 6 місяців та кожних два тижні по 60 чі 80 годин мінімум , дякую
-
Бз проблем можна летіти у оплачувані відпустки.
22 Jan 2023, 05:40
102472/230865
less than a minute ago