Імміграція до Манітоби
-
Шукайте на пошті повідомлення від них у найближчі години
-
Зрозуміла,спробую. Дякую!
-
Цей лист на пошту ніколи не приходив, його можна скачати із IRCC portal, там , де ви подавалися на візу
-
Доброго дня! Що робити, якщо не можу знайти лист про ворк перміт на пошті? Десь загубився, віза оформлювалась 1,5 роки тому
-
Доброго дня!Заздалегідь хочу просканувати всі документи.Підкажіть,де можна подивитися правила завантажування файлів,які вимоги?
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/documents/
-
На новий ворк перміт, теж потрібно подаватися?
-
Доброго дня. Я задавала це питання кільки тижнів тому тут, але мені ніхто не відповів, тому я просто написала їм листа, з поясненням чому я хочу відкликати свою заявку, на той час вже чекала 5 місяців на номінацію. Вони написали без проблем, просто напишіть номер аплікації і ми відкличемо. Тож я так і зробила. І як тільки вони відкликали , подалася на нову.
-
Ми ще не отримали картки
-
МРNP теж їм потрібно написати якщо буду змінювати адресу проживання?
-
В картці PR зазначено , що ви не маєте право виїзджати з Манітоби?
-
Дякую дуже! А хтось, знає якщо відкликати аплікацію MPNP та податись на нову програму для родичів, чи буде та пауза в півроку, про яку йдеться на скріншоти? Адже в новій програмі немає EOI, на кільки я розумію. Дякую за допомогу!
-
Супер! Дуже дякую за відповідь! В мене так само, чекаю вже 5 місяців на номінацію
-
Якщо за свій рахунок відпустка тиждень?
-
Друзі,підкажіть,як Лілю з банку CIBC можна знайти тут:)дуже потрібна її допомога)
-
Наскільки я зрозумів там саме головне щоб ви на час відпустки були оформлені на роботі
-
Liliia
-
Чутки))
-
Ну звідки таке???
-
Це все дурниці, нема заборони, ніхто тут кайданами вас не тримає.
22 Jan 2023, 05:40
102551/236876
3 minutes ago