Імміграція до Манітоби
-
В мене тільки чотири місяці як received, отже все ще попереду
-
@Kerry07, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Всі отримають номінації, не переживайте 😄👌👍
-
Окрім тих, хто маючи у нікнеймі ФІО гадить на Манітобу в чаті
-
Здрастуйвствуйте , подскажите пожалуйста кто делал украинский паспорт ребенку в Канаде , и затем на сайте делали новый visitor record и визу вклеивали , можете помочь с заполнением формы imm 5708 ?! Спасибо 🙏
-
У закріплених повідомленнях є відеоінструкція
-
Привіт, будь ласка, підкажіть, хто робив український паспорт дитині в Канаді, а потім на сайті робили новий visitor record та вклеювали візу, чи можете ви допомогти заповнити форму imm 5708 ?! Дякую 🙏
-
Вибачте
-
Мова чату українська або англійська
-
Доброго дня. Скажіть, а якщо подаватись на номінацію від провінції, це треба тільки переклад диплома ? (Евалюацію не потрібно робити?)
-
Так, тільки переклад
-
Доброго дня! Якщо на федеральному етапі був запит на деяку інформацію, відповідь надіслано, як зрозуміти, чи прийнято цю відповідь ? Після нашої відповіді за декілька днів прийшов Pre- arrival лист, чи це означає що все добре ?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка якщо людина до кінця березня 2024 року не заідить до Канади по cuaet, то потім вона лише зможе заіхати як турист тільки на пів року? Чи є після цієі дати якісь варіанти отримати WP?
-
Доброго дня шановні. Ще раз про переклад на провінційному рівні. Якщо вже є переклад документів, дипломів і т.п. із завіренням, але з українського бюро це ОК, чи нє?
-
На жаль в закріплених не знайшла
-
В вашому gckey кабінеті буде написано, що документі отримали і перевіряють. Також на пошту приходе імейл, що документи отримані.
-
Вітаю!! 🥳 Нехай щастить на федеральному етапі
-
Все вірно. Підтримую попередню відповідь. Мені знадобилося майже 3 місяці, щоб отримати повідомлення, що документи первірЯЮТЬ(не перевірилИ). Це нервово
-
Так, багато людей перекладали в укр перекладачів. У мене були деякі документи переклад яких датований 21 роком. І все прийнято на провінційному та федеральному етапах
-
Тільки закритий робочий перміт, якщо знайдете роботодавця, який буде за це платити
22 Jan 2023, 05:40
102584/229516
7 minutes ago