Імміграція до Манітоби
-
Хмм, хіба не свідоцтво про народження є документом, що засвідчує місце народження? 🤔
-
🚨🚨🚨Hey everyone 🇨🇦🇨🇦🇨🇦👋 I am checking to see if anyone here is in need of a Full time or part-time job It’s $20 hourly Available :Data entry,payroll assistant ,Customer service needed! Job Entry:Free. Training: 2-3hrs interview Payment: Weekly. Experience : Not needed . Hours : Flexible Bonus Intact✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 DM on telegram here for more details. Thanks and remain blessed ✌️
-
Доброго дня. Не знайшов схожої ситуації у пошуку. Я головний аплікант. 10 місяців працюю на одного роботодавця, але коли починав - то була парт тайм робота по документах, через кілька місяців підвищили посаду, і після перевели на фул тайм. В цей час на парт таймі просто брав додаткові зміни, щоб назбирати 30год/тиж. Питання: 1) чи вказувати цей Канадський досвід у розділі про роботу за останні 5 років? 2)як правильно вписати цей досвід - ділити на періоди( де часткова де повна) чи просто написати що було фул тайм, там де було 30+годин?
-
Доброго дня) скажіть будь ласка можливо хтось подавався на PR при роботі part time (але кількість годин найменше було 30 per week) чи варто готувати документи для подачі чи краще міняти роботу. Дякую за відповідь
-
@Bomber_M1 хоче кікнути @jeffreybarton2023 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ото вже собі народ надумає , перший раз таке чую 😂
-
Дякую!
-
В закордонних паспортах ні в кого не перекладено місце народження, тільки в id картках. У всіх ЗП так зазначено, або область народження, або місто, якщо це обласний центр.
-
Дякую пані, вдалого вечора
-
Рада чути, дякую) але в такі моменти я розумію кожного, хто запитує про довідку з Дії 😁 бо це стосується безпосередньо тебе, особисто)
-
Я перевірила ircc портал і там нема листу про ворк перміт...я в розпачі... що робити? Де його тепер взяти?
-
Доброго вечору. Чи можна змiнити NOC пiсля сабмiту EOI? Хочу вказати iнженерну спецiальнicть по диплому, а не NOC останнього мiсця роботи до Канади.
-
Взагалі то не можна викидати старі
-
Не можна уже змінити
-
Корисна інформація. Нещодавно дізналася що в Канаді можна мати два Work Permit і обидва будуть легальними. Тому порада людям, не викидайте старі ворк перміти які видані до 7 липня 2023 з ними ви можете навчатися і читайте уважно ваші conditions ircc.canada.ca/EnGLIsh/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17
-
Скоро можна буде видати збірник народних казок та переказів
-
Куди написати імейл з запитанням по cuaet?прямо до ircc?
-
Я особисто знаю чоловіка в якого брат коли отримував ПР то змусили вилізти на лося і верхи на ньому проїхати по периметру Манітоби
-
Кажуть що не дають піар,якщо ви не бачили в живу ведмедя в Канаді .
22 Jan 2023, 05:40
102617/230187
43 minutes ago