Імміграція до Манітоби
-
Привіт. Будь ласка напишіть що робити: компанія в Україні, в якій працював чоловік вже закрита та ще під час його роботи там вона змінювала назву. Тобто виходить за останні 10 років чоловік працював на дві компанії. Є можливість зв'язатись з бухгалтером та одним з керівників компанії, які не змінювались весь цей період та взяти референси. Що має бути в цих референсах? Вони мають бути окремими по кожній з компаній чи можна одним листом? чи потрібні докази закриття компаній? окремо до цього планую додати ОК-5. що ще може бути референсом про досвід роботи? Дякую!!!
-
Якщо компанія просто змінювала назву це не значить що компанія закривалась уточніть у бухгалтера що то було-реорганізація злиття,чи ваш чоловік писав заяву за власним бажанням чи він Буг прийнят у нову компанію переводом,чи подивитись як це оформленно у трудовій книжки
-
Якщо компанія міняла назву, то є відповідний запис у трудовій книжці. Довідку потрібно одну, від останньої команії, де буде вказано дата прийму на роботу, дата звільнення, посада, обовязки.
-
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка який iels прохідний для подачі на PR?
-
Дуже дякую за допомогу!
-
Дякую
-
CLB 4.
-
дякую
-
щось торможу, не подумала про це
-
Доброго вечора!, хто вже звертався до місцевих юристів (IMM 0191)? Якщо у вас є рекомендації, особливо якщо північ міста?
-
точно
-
ооо дякую
-
Пишіть у підтримку Приватбанку, у мене така ж ситуація була, все допомогли вирішити
-
Доброго вечора. У мене є картка Приватбанку. Хочу встановити Дію, щоб зробити довідку про несудимість. Але я забула пароль і не можу увійти у Приват24. Що робити в такому випадку? Буду вдячна за відповідь
-
Звичайний нотаріус завірить вам документи
-
Я була в відділенні CIBC в будинку City Place (там де наше любе MPI). Теллер там дуже приємна дівчина із наших — розмовляє українською. Як її звати не помітила. maps.app.goo.gl/ca9KkabVy6aknHg57
-
Скільки років стажу потрібно підвердити?
-
Це ок
-
Хей дівчата я шукаю собі знайому з ким можна знімати квартиру на двох або бейсмент Я вже просто замучалась шукати и жити с другими сімʼями Хочу своє нормальне хто не буде постійно капати на мозок Разом буде легше Поки що знайшла бейстмент за 1400$ З окремим входом Кого цікавить пишіть 🙂
-
А у Альберті кажуть треба ведмедя забороти
22 Jan 2023, 05:40
102662/229721
5 minutes ago