Імміграція до Манітоби
-
Де можна провірити свої бали. Я чомусь не можу це знайти
-
чи можна використати витяг з податкової про підприємницьку діяльність як досвід роботи за останніх 5 років?
-
Так і має бути. В тому блоці 500 максимально.
-
Доброго ранку :-) Хто подавався по SWM і стикався з такою ситуацією: Працюю на фул тайм 40 год в тиждень, зараз врізають години до 30 год/тиж. чи це впливає на процес отримання PR? Чи може змінюватися кількість робочих годин у цьому випадку?
-
Доброго дня шановна громада. Потрібна ваша допомога в нюансах. Ситуація: Дитина 18 років, отримала новий закордонний паспорт. Віза і ворк перміт був виданий до закінчення старого паспорту.Вони ще дійсні. ( Закінчуються в один день). Питання 1. За скільки часу до закінчення подаватись на візу і ворк перміт? Питання 2. Що перше робити візу чи вокр перміт? Питання 3. В анкеті є питання чи ми проходили мед огляд за останні 12 місяців. Ми проходили по приїзду і пройшло вже 14 місяців. Писати ні, проходити? Що в цій ситуації робити? Питання 4. В кінці треба сканувати документи. Паспорт скануємо новий? Чи новий і старий? Якщо в когось була така ситуація буду вдячна за відповіді.
-
Можна перекласти власноруч та завірити на 100 Adelaide Street
-
Можете подаватися зразу. Спершу подаєтеся на новий вокр перміт, після отримання його на руки-подаєтеся на візу. Щодо медогляду пишете як є, ні. Паспорт новий скануєте
-
Ворк перміт і віза подаються в одному кабінеті, тут є закріплені відео. Але робите це окремо. Спершу ворк перміт, а на основі нього вам видадуть візу з новими термінами