Імміграція до Манітоби
-
То ви які документи маєте відправляти ?
-
Так. Я зробив в 2022 році всі свіжі документи
-
Вони посилалися на цю форму. Або хотіли ,exemption
-
Чи маєте приписне свідоцтво або військовий квиток? Я наприклад ні)
-
Дивно, якщо я не помиляюсь, то це форма, в якій ти вписуєш дати і деталі служби… Вам форма на заповнення прийшла? Чи у якому форматі?
-
Додайте окремо файл, якщо не все модна вказати у онлайні формі.
-
доброго дня чи можна використати витяг з податкової про підприємницьку діяльність як досвід роботи за останніх 5 років?
-
я просто неофіційно працював і не знаю чи варто взагалі заповнювати цей фактор
-
Всім привіт! Підкажіть, чому відео "як податись на child benefits " радить висилати доки по пошті? Чим гірша подача онлайн? Бачила інфу, що онлайн розглядають трохи швидше. Дякую
-
Можна виключно як додатковий документ, MPNP and IRCC хочуть бачити довідку від роботодавця та референси від клієнтів, якщо ви були ФОП, контракти тощо.
-
Aw, I'm sorry! It'll never happen again.
-
У чаті тільки імміграція, віза, квитки літаки, тощо. Пліз, надалі такі запитання до t.me/ManitobaLife
-
У вас скільки балів виходить без фактору 3?
-
Вітаю! Підкажіть, будь-ласка, як вплине на становище дітей, якщо вони приїдуть на пмж до батьків в Канаду після 31 березня. Чи буде іншим їх статус, ніж у батьків по CUAET, чи втратять вони якісь виплати чи бенефіти?!
-
Якийсь міксований меседж. Якщо батьки до 31.03 вже отрмають ПР, то на дітей можна буде оформити бетефіти з моменту їхнього лендінгу.
-
Шановне співтовариство, підкажіть, будь ласка, для зняття обмежень з ворк перміта потрібно пройти заново медицину, як це можна зробити, де потрібно реєструватися, спасибі за вашу увагу.
-
У вас вимагають ще раз пройти медогляд? Взагалі ви можете подати той попередній.
-
Підскажіть будьласка лист про запит на біометрію приходить тоді коли ви засабмітиди документи на федеральний рівень і оплатили за білметрію чи після того як ви отримали AOR?
-
А якщо вже більше року пройшло + я не був у Канаді більше року?
-
В червні 🤪
22 Jan 2023, 05:40
102752/230187
41 minutes ago