Імміграція до Манітоби
-
В моєї дівчини була такаж ситуація…нам сказали де ми подавали біометрію, щоб ми змінили в кабінеті IRCC,і ми ще написали в кризову форму……і як забирали паспорта з візами то все було ок
-
Так то почали пересилятись ще при австріяках. Австрійська імперія тоді лояльно ставилась до того що люди мігрували в інші країни. В сша були навіть русинські села
-
Я вибачаюсь це не моя справа і моя думка не є істиною в останній інстанції але я би хотів Вам порадити бути обачнішим з філіппінцям. Серед звичайно також є добрі і відкриті люди але особисто мій досвід показав що в обличчя одне а поза очі інше, особливо в роботі знайти за що доповісти керівництву улюблена справа. Я не кажу що всі такі чи що всі Українці шляхетні люди просто будьте уважні.
-
Дмитро, якщо Ви маєте на увазі мій коментар про філіппінців, то основна ідея була про наратив про різних українців. Сумно, що Ви зробили акцент на тому, що я навіть і не писав. Резюме мойого поста: припинити суперечки про різних українців, робити громаду сильніше. Філіппінців привів до прикладу, т.щ. вони себе не поділяють на гарних та поганих )
-