Імміграція до Манітоби
-
Робота, родичі, близькі друзі, які підпишуться допомагати вам
-
І що означають слова "продемонструвати переконливий зв'язок" ? Типу оренда на дім, чи якесь інше зобов'язання мусиш надати?
-
Це типу додаткові 50 балів?
-
Що це за пункт ? Наприклад ми живемо за 120 км. десь від Вінні на північ. І скоріше за все ці 2-3 роки будемо тут...
-
Дякую.
-
Так то почали пересилятись ще при австріяках. Австрійська імперія тоді лояльно ставилась до того що люди мігрували в інші країни. В сша були навіть русинські села
-
Якщо є Манітоба хелс кард то безкоштовно
-
Я вибачаюсь це не моя справа і моя думка не є істиною в останній інстанції але я би хотів Вам порадити бути обачнішим з філіппінцям. Серед звичайно також є добрі і відкриті люди але особисто мій досвід показав що в обличчя одне а поза очі інше, особливо в роботі знайти за що доповісти керівництву улюблена справа. Я не кажу що всі такі чи що всі Українці шляхетні люди просто будьте уважні.
-
Шановний Дмитро, я роблю це з першого дня. Ми не знайомі у реальному житті(а в нас доречі багато спільних знайомих), якщо в вас буде час та зацікавленність, можемо поспілкуватися у приватних повідомленнях.
-
Зустрiла чудових людей фiлiпiнцiв, хоча працюю з одною жiнкою фiлiпiнкою не дуже приЕмною, але я також не всiм подобаюсь. Вони рiзнi як i ми .
-
Тоді ставайте активною частиною громади, як тільки станете на ноги тут. Беріть участь в розвитку різних організацій, неформальних груп, підтримуйте українські школи, віддаючи до них дітей.
-
Дмитро, якщо Ви маєте на увазі мій коментар про філіппінців, то основна ідея була про наратив про різних українців. Сумно, що Ви зробили акцент на тому, що я навіть і не писав. Резюме мойого поста: припинити суперечки про різних українців, робити громаду сильніше. Філіппінців привів до прикладу, т.щ. вони себе не поділяють на гарних та поганих )
-
Сумно і дивно читати від людей, які тут кілька днів чи місяців, що треба кращу громаду. Ця громада зробила неможливе, щоб ви були тут та отримали ті всі допомоги, які є. Філіпінці цього не мають, хоч у них в країні, фактично, свій путін також.
-
молода кров - це метафора.
-
Зрозумів, дякую, просто дивлюся є вакансій де вказано наприклад contract duration 6 month. Дякую
-
Діаспора завжди потребує нових людей та ідей. Молода кров тут ні до чого. Багато молоді в діаспорі.
-
Це добре,бо вони нам вчора дуже допомогли по приїзду до Вінніпегу в аеропорту о першій годині ночі.
-
Буде, якщо це була фултайм робота і були відносини роботодавця та працівника
-
Я зрозумів, що вона потребує молоду кров )
-
А якщо пів року відпрацювати за контрактом, а потім піти на іншу роботу, ці пів року за зв'язок буде вважатися?
22 Jan 2023, 05:40
10284/229773
3 minutes ago