Імміграція до Манітоби
-
Так, мені теж якось не логічно, до цього пробував завантажити як Replacement documents… Обираючи неPR, а щось там було інше
-
Бачив шо там є. Але якось не логічно і неправильно... . Але ж у вас пройшло?
-
Не по мейлу
-
Я писала ЕЕ та додавала що то провінційна програма, ви же подавали онлайн
-
14 червня
-
Я подавала в той же день як у вас, 31 жовтня здала біометрію та як вони кажуть надіслали листа про портал
-
Та і не ЕЕ
-
by mail
-
Ви не одні
-
Хтось подавався на номінацію в липні? Вже отримали?) Таке враження,що всі отримали за 2-3 місяці,одні ми чекаємо вже пʼятий місяць😀
-
Будемо чекати
-
Не всі отримали) Ми теж подалися на номінацію в липні і поки навіть не почали розглядати наші документи. Просто ті хто не отримали напевне не пишуть, немає чим похвалитися😄 В мене теж було враження, що всі отримують номінацію за пару місяців))
-
Друзі, подаю заявку на PR маю декілька питань, допоможіть, будь ласка розібратися 1. Чи обов’язково писати суму у формі Schedule 4, якщо йдемо по SWM і яка саме має бути там сума згідно ц ? потрібно брати свіжу довідку з банку чи довідку з роботи про кошти? 2. Чи потрібно відразу сплачувати біометрію, або чекати на запит? ( біометрію робили при вʼїзді до Канади) 3. Ворк перміт додавати до додаткових файлів чи взагалі не потрібно? дуже дякую
-
Дякую. При подачі додаткових документів на запит, алгоритм той самий? Також mail?
-
Спробуйте використати цей трекінг ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en
-
Вітання, підкажіть будь ласка, як можна відстежити тайм лайф заявки на PR, чи це можливо якщо вже отримали AOR і підв'язали заявку до профілю, чи тільки після запрошення на Portal 1 ?
-
AOR отримано! Дата подачі Федералам 28.07.2023 AOR 30.11.2023
-
Дякую :)
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, такий напис підходить для подачі на пр? Дякую.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, наразі при подачі на відкритий ворк перміт так і не потрібно сплачувати грошовий збір?
22 Jan 2023, 05:40
102882/229753
12 minutes ago