Імміграція до Манітоби
-
Хтось знає, чи змінювати роботу під час очікування номінації погрожує чимось чи якийсь ризик чекати ще раз 6 місяців? Я вже 3 «відчекала»😂🥲
-
t.me/uccmb/124781
-
Доброго дня. Не змогла знайти в чаті, підкажіть: чи дійсно заново треба здавати біометрію для федерального етапу по SWM якщо здавала у квітні 2022 для CUAET?
-
Так
-
Зрозуміло... дякую!
-
Якщо заявка на федеральний етап буда після 14 червня 2023 - так
-
По українській довідці по судимості потрібне нотаріальне завірення чи ще якісь манси ?
-
Обовʼязково потрібно повідомити офіцера про зміну роботи.Але потрібно відпрацювати 6 місяців.Це умова програми
-
Скільки у вас балів було коли подавалися. Зараз прохідний зависокий. Мабудь почали подаватися ті хто більш року с англійською від 6 і вище та з інститутами за плечима. Я думаю що пул по вибірці працює наступним чином. З кандидатів беруть в першу чергу стратегічних і найкращих по балам потім спускаються нижче.
-
Тільки переклад
-
Хто брав довідки про несудимість з Німеччини ? Як довго чекали ?
-
Дивляться в кого вищі бали,тим швидше підтверджують,нам на наступний день підтвердили.
-
О, так, дуже Вам дякую😊
-
Ви мабуть про це? m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0DcrzRcNcaC8T8Sga16sfDK5jCjurmVcrWxyHSzLZP8SL9Ngs3zDWSs62eTQbnVX4l&id=100064742950709&mibextid=Nif5oz
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, де знайти аплікацію, щоб зареєструватися на різдвяний кошик? Я знайшла тільки нормери гарячої лінії, але, на жаль, так і не можу додзвонитися... Буду вдячна за відповіді😊
-
Соррі, то з минулого року. Ось це здається вірним, але дедлайн сьогодні. m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02jxTLhmmF2mGE9PWV7qW6KYXPrpwbhPwFcsYneHuEsDX6k7gQ6jrog2cXhPZF13xFl&id=100076131125373&mibextid=Nif5oz
-
Десь 6 тижнів
-
Доброго дня . Як бути з цим пунктом ? Усі відео говорять вказувати усіх дітей , але у умові написано дітей від 18 років. Що вказувати?
-
Viacheslav, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
102959/235057
15 minutes ago