Імміграція до Манітоби
-
Адресу і назву консульства Ізраїлю
-
Бо я вже 3 чекаю, не хочу щоб це якось повпливало
-
Я відпрацювала вже 15 місяців на одного, хочу змінити, але я вже подалась, і чекаю 3 місяці Можна змінити, щоб строк не з 0 був?
-
Змінити можна, тільки повідомте офіцера обов’язково,напишіть письмо,вкажіть причину звільнення і тд.Вони передзвонять на Вашу нову роботу,спросять чи працює людина.В ідеальному варіанті людина має працювати на одного роботодавця до отримання PR,але це життя,всяке може бути.
-
Буду дуже вдячна
-
Де додавати нові документи? Заходжу в свій аккаунт і хочу додати доки і мені видає "Error 403. Access forbidden" і так вже 4 дні. Мені треба додати доки про те, що не основний аплікант знайшов роботу і хочу додати підтверджуючі доки. Підкажіть, куди ви додавали ?
-
Друзі підскажіть на етапі EOI питання скільки членів сім'ї... нас 4,але дитина народжена у Канаді, мені писати 4 та доньку як родича в канаді чи взагалі її не писати і писати 3? Бо ми подали 17.11 але не отримали LAA🙈😒
-
Вітаю товариство. Питання не по темі але якщо маєте інформацію підкажіть будь ласка коли проходить новорічний потяг через Вінніпег. Щиро дякую.
-
Я чула, у багатьох народжених в СССР є сліди гепатиту у крові. Що з ними в Канаді роблять не знаю. В анкеті є питання чи хворіли ви різними видами гепатиту. Але аналіз крові на гепатит на цьому обстеженні для ньюкамерів не робили.
-
Сліди гепатиту, це як сліди глистів, соррі. Гепатит або є, або немає. Коли є, то він може бути в активній і неактивній формі
-
Вітаю Можливо хтось знає спільности офтальмологів та оптометристів у Манітобі? Цікавлять можливі варіанти роботи в даній сфері. Буду дуже вдячна за поради.
-
в анкеті нічого не було про гепатит. тільки сифілися і спит питали. я 3 рази заповнював анкету собі та іншим .ні в кого не питали
-
3тя стрічка знизу питання про гепатити
-
це анкета яка заповнюється в Канаді напевно. за куає онлайн форумі такого не було.
-
Дякую
-
Та я з вами не сперечаюсь. Ви спитали, я відповіла
-
я поки що не прилетів до Канади. розмовляв з багатьма сказали проблем не буває. мМаксимум якісь додаткові анкети здаєш якщо лікар визнає за потрібне.
-
Так, це медичний огляд для новоприбулих вже в Канаді. Який ми (майже всі) повинні були пройти за 90 днів від дати в'їзду в Канаду по CUAET. Але якщо ви досить довгий час жили в високорозвиненій країні і зможете це довести в аэропорту, вам нададуть ворк пермит без обмежень та обов'язка пройти мед огляд
-
В якій країні ви жили до Канади і скільки? В залежності від цього може вам і не потрібно цей мед огляд. Ось список країн www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents/country-requirements.html
-
не знав про це. все одно потрібно буде
22 Jan 2023, 05:40
102984/233638
12 minutes ago