Імміграція до Манітоби
-
Не зрозуміле ваше запитання
-
Це вже для тих, хто отримав ) цікавить саме результат
-
а чому немає пункта, очікую номінацію ? (брав інформацію з чата)
-
Більшість не бере до 15 місяців. Дуже треба постаратись,щоб знайти місце до 2 років. То у що ціх місць замало.
-
Потрібно було добавити ще пункт побачити результат , бо зараз почнуть щось рандомно голосувати щоб бачити
-
Доброї ночі.Може,хто знає в чому може бути причина.Все вже перевірила 4 рази і щось не виходить
-
На кожну освіту потрібно додати 4 файли: диплом, переклад диплому+відмітити галочкою, що то переклад, додаток до диплому (transcript), переклад transcript+ відмітити галочкою.
-
А не знаете стоимость?
-
В day care, де є infant toddler program беруть дітей майже з народження, але,нажаль, в цю вікову групу найдовші вейт листи і платно. В садочок ( kindergarten ) з 5 років і безкоштовно.
-
Дякую
-
По Вініпегу нажаль не знаю, але впевнена в цій групі знають t.me/ManitobaLife
-
знаю, що платно. як і де можна дізнатися оплату?
-
З 6 здається. Тут питання скільки ви готові за нього платити) в субсидовані потрапити майже анріал)
-
З працею менш ніж 6 місяців на одного працедавця знається що ніяк... можу помилятися
-
Дякую
-
всі запитання про садок до іншого чату або до ФБ www.facebook.com/groups/manitobaua/?mibextid=c7yyfP
-
Підскажіть будь ласка хто був ФОП в Україні які ви документи збирали? Дякую!
-
Дуже жахливо, дякую.
-
на мою думку краще відпрацювати рік і заклеймити Канадський досвід. Доказувати Фопу тут дуже багато треба всього робити, інструкція є в закрепах.
-
Вийшло,дякую Вам за допомогу).
22 Jan 2023, 05:40
103042/233915
3 minutes ago