Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку підкажіть будь ласка, маю 7 міс. та 20 днів full time у Манітобі на сьогодні вже не працюю у цій компанії ,подаю ЕОІ по SWO у мене питання чи потрібно мені працювати full time на компанію у Манітобі ,якщо я маю part time у іншій Манітобській компанії та part time у двох Українських компаніях(податки сплачуються ) і чи можу я працювати парт тайм на Онтарійській компанії,пропонують роботу на Онтарійську компанію не розумію чи можу я працювати на них?звільнилась сама виплат по безробіттю не отримую .знаходжусь у Манітобі виїзжати з провінції не планую,Прочитала на офіційному сайті інфо але по SWO знайшла тільки previous work 6 міс.
-
На провінційному етапі питали тільки роботи, більші за 6 иіс. На федеральному треба вказувати також чи навіть ті, які були 2 міс?
-
Ви можете працювати на Онтарійську компанію але не розраховуйте на номінацію від Манітоби
-
Дякую
-
Можна внести зміни у діючу. Зайдіть у акаунт, Eligiblity
-
Якщо у вас є 6 місяців фултайм, то ви можете розраховувати тільки на програму SWO (потрібні гроші на рахунку). SWM тільки якщо ви продовжуєте працювати на того ж самого роботодавця
-
Онтарійська компанія не зареєстрована тут? Ви будете онлайн працювати?
-
Я працюю онлайн на ві компанії.Всі умови SWO я виконую the main question чи треба мені шукати фулл тайм роботу? Онтарійська компанія не зареестрована в Манітобі але там буде робота на 10 годин у неділю приблизно.
-
Дуже дякую .
-
Давайте без "наші люди завжди", будь ласка
-
Ну це буде проблемою, бо у вас зв'язок з іншою провінцією Вам не обов'язково працювати фултайм, але не раджу працювати на іншу провінцію
-
Чому наші люди завжди питаються написати щось гидке своїм співвітчизникамI think you should написати ваш коментар у більш спокійному тоні.
-
Вам тут навряд чи хтось зможе дати правильну відповідь, тому що офіцер буде вирішувати чи не є це ризиком для того, що ви після отримання ПР не поїдете у іншу провінцію. Я б на вашому місці написав листа до MPNP.
-
Це буде зв'язок з Онтаріо і може бути причиною в відмові в номінації або можуть її відкликати в випадку виявлення цього
-
Доброго дня, цікавить думка групи. Працюю на складі зараз, але босс сказав що коли буде добра англ можешь перейти до продажів. Оскількт я йду по swm я не зможу меняти проіесію до получення ПР принанні до фед. етапу. Питання у тому що у референсі мій босс вказав що коли я буду здатний то стану продавцем. Але я йду на провінц. программу як грузчик чи щось таке, чи може цей момент у референсі негативно сказатися, трнба просити убрати це, чи не треба?
-
Лол, і вам гарного дня!
-
питання закрите я не буду з вами дискутувати на цю тему
-
Де ви побачили щось «гидке» у моїй відповіді?
-
Дуже дякую я зрозуміла . На одну роботу менш буде гарний привід більш відпочивати.Дякую ще раз
-
Дякую за відповідь
22 Jan 2023, 05:40
103075/235103
5 minutes ago