Імміграція до Манітоби
-
Це буде зв'язок з Онтаріо і може бути причиною в відмові в номінації або можуть її відкликати в випадку виявлення цього
-
Доброго дня, цікавить думка групи. Працюю на складі зараз, але босс сказав що коли буде добра англ можешь перейти до продажів. Оскількт я йду по swm я не зможу меняти проіесію до получення ПР принанні до фед. етапу. Питання у тому що у референсі мій босс вказав що коли я буду здатний то стану продавцем. Але я йду на провінц. программу як грузчик чи щось таке, чи може цей момент у референсі негативно сказатися, трнба просити убрати це, чи не треба?
-
Лол, і вам гарного дня!
-
Де ви побачили щось «гидке» у моїй відповіді?
-
Офіцеру потрібен референс леттер для того, щоб побачити ваші duties and responsibilities, дату коли ви почали працювати, кількість годин у неділю та ставку. А те що він дописав, то може піти у плюс до вашого settlement plan до графи будування кар'єри у Манітобі 🙂
-
Якщо чесно, я не можу зрозумiти,чого це буде проблемою. Ви вже виконали умови - робота фултайм у Манiтобi. swo - то Ваш варiант. Так пicля виконання всiх умов Ви знайшли парт тайм в Онтарio, це "одна" з Ваших робот, Але ж Ви виконали умови( 6+ мiсяцiв в Манiтобi), живете в Манiтобi. Треба спитатись у Адмiнiв.
-
Офіційної заборони працювали на Онтарійщину нема. Але офіцер MPNP буде оцінювати Вашу аплікацію і може вважати, що Ви в Манітобі лише для отримання номінації.