Імміграція до Манітоби
-
Вам тут навряд чи хтось зможе дати правильну відповідь, тому що офіцер буде вирішувати чи не є це ризиком для того, що ви після отримання ПР не поїдете у іншу провінцію. Я б на вашому місці написав листа до MPNP.
-
Це буде зв'язок з Онтаріо і може бути причиною в відмові в номінації або можуть її відкликати в випадку виявлення цього
-
Доброго дня, цікавить думка групи. Працюю на складі зараз, але босс сказав що коли буде добра англ можешь перейти до продажів. Оскількт я йду по swm я не зможу меняти проіесію до получення ПР принанні до фед. етапу. Питання у тому що у референсі мій босс вказав що коли я буду здатний то стану продавцем. Але я йду на провінц. программу як грузчик чи щось таке, чи може цей момент у референсі негативно сказатися, трнба просити убрати це, чи не треба?
-
Лол, і вам гарного дня!
-
питання закрите я не буду з вами дискутувати на цю тему
-
Де ви побачили щось «гидке» у моїй відповіді?
-
Дуже дякую я зрозуміла . На одну роботу менш буде гарний привід більш відпочивати.Дякую ще раз
-
Дякую за відповідь
-
Офіцеру потрібен референс леттер для того, щоб побачити ваші duties and responsibilities, дату коли ви почали працювати, кількість годин у неділю та ставку. А те що він дописав, то може піти у плюс до вашого settlement plan до графи будування кар'єри у Манітобі 🙂
-
Скажіть будь-ласка, зараз паспорт відсилають за адресою мешкання, чи треба їхати забирати в консульство?
-
Жити в Манітобі і працювати в Манітобі - це різні речі
-
Тобто, ви декларуєте намір жити та працювати в Манітобі, але вирішили, що то окей працювати на компанію з Онтаріо? Ну ок. Спробуйте пояснити це імміграційному офіцерові МПНП
-
Я би написала iмiграцiйному офiцеру це питання
-
Якщо чесно, я не можу зрозумiти,чого це буде проблемою. Ви вже виконали умови - робота фултайм у Манiтобi. swo - то Ваш варiант. Так пicля виконання всiх умов Ви знайшли парт тайм в Онтарio, це "одна" з Ваших робот, Але ж Ви виконали умови( 6+ мiсяцiв в Манiтобi), живете в Манiтобi. Треба спитатись у Адмiнiв.
-
Зрозумiла. Тобто до кiнця iмiграцiйного процесу - будь яка робота може бути тiльки у Манiтобi
-
МПНП приймає рішення про надання номінації не просто тому, що людина виконала прості умови, а також дивляться і аналізують, чи аплікант дійсно має намір оселитися в Манітобі назавжди
-
Дякую. Але ж це тiльки одна з парт тайм робот 🤷.
-
Пишіть до МПНП і питайте
-
Хтось знає, як буде впливали на міграційний процес, якщо мій колектив хоче піти в Human rights написати скаргу на менеджера? Чи краще просто звільнитися і не бути в цьому процесі взагалі?
-
Офіційної заборони працювали на Онтарійщину нема. Але офіцер MPNP буде оцінювати Вашу аплікацію і може вважати, що Ви в Манітобі лише для отримання номінації.
22 Jan 2023, 05:40
103087/235154
6 minutes ago