Імміграція до Манітоби
-
Пересабмітити заново, але тільки якщо ви відповідаєте умовам SWO
-
Якщо я неправильно заповнила то як тоді видалити мою заявку?
-
Я відпрацювала 1.3 на одного роботодавця потім отримала laid off та через тиждень я почала працювати на іншого,по якій програмі я іду? На нового тільки 3
-
Не дуже розумію запитання. Відповідаєте правду. Вас питають "Чи ви працюєте у Манітобі останніх 6 місяців на того самого роботодавця?" Ви кажете, що ви працюєте тільки три місяці. Якою тут може бути відповідь окрім "Ні"?
-
В EOI яке вже заповнили та засабмітити його наново
-
Так як правильно мені відповісти?
-
Так, починати треба саме з цього. Мій коментар, скоріше, як підказка куди рухатися.
-
www.youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
Думаю, спершу треба зрозуміти умови імміграції. Виглядає, що немає повного розуміння шляху
-
Підкажіть хто знає, як тут
-
Підскажіть, що тут правильно вибрати, закінчив вище професійне училище на той час так називалося, маю диплом, рік учився після 11 класів
-
Підкажіть будь ласка як выдали свою аплікацію на EOI?
-
Дайте посилання на анкету на федеральному етапі.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/how-to-apply-online.html
-
Дуже дякую 🙏
-
One year post-secondary certificate.
-
Ще одне не стандартне запитання 🙋♂️ з таким балом шансів 0 що скажете? Англійську не здам як би я цього не хотів, попередній досвід роботи теж не підтверджу ніяк, тільки досвід роботи в Манітобі 1 рік вже є.
-
В мене тір 3 англійська не потрібна
-
для кваліфікації TEER 3- 4(sheet metal fabricator) теж підійде CLB 4?
-
А може треба спробувати здати англійську.На мою дуику CELPIP це не про англійську а про підготовку в пару місяців
22 Jan 2023, 05:40
103183/230580
2 minutes ago