Імміграція до Манітоби
-
Так. Але якщо на провінційному рівні клеймили бали за якусь роботу раніше, то варто додати також і той референс по тій роботі також.
-
привіт, така ситуація. Ми з дружиною та сином(півроку) збираємося летіти до Канади. Одному працювати і утримувати сім'ю суддя з розповідей тих, хто там живе, майже неможливо. Хочемо б і дружина працювала. чи можна віддати дитину в ясла? Чи беруть із пів року і вартість дитячого садка? чи можна оформити якусь субсидію? Про Кувебек дізнавалися і сказали, що ніяких субсидій немає для українців. Як щодо Манітоба?
-
Можна жити й на одну зарплатню скромно. Я тут з двома дітьми сама. Так, ви можете податися на субсидію для садочка, але він повинен бути ліцензованим. Такий знайти тяжко. Зазвичай, є місця для діток до 2 років.
-
Підкажіть будь ласка. Дитині 14р, хоче працювати, має visitor record. Потрібно зробити SIN? При подачі на SIN, вказано загрузитити work permit. Питання: спочатку треба зробити work permit, а потім подаватися на SIN?
-
Ми приїхали коли дитині було 10 міс. Чоловік пішов на мінімалку, я пішла на парт тайм після його змін.В садочках півтора роки так і стоїмо в чергах. Є садочки на завтра від 1000 на місяць. Дитині вже 2,2. Так і до школи дотянемо ахах) я вже пішла на фул тайм. Чоловік працює з 7 00 до 330. Я з 430 до 1 ночі. Коли у нього вихідний я працюю з ранку. Чоловіка бачу на фото тільки) але вибору нема) так живуть більшість моїх приятелів.....
-
Підкажіть, за якою адресою кумунікувати до MPNP?
-
На дитину подавалися з свого акаунту на work permit?
-
Щиро дякую
-
Добрий вечір! Підскажіть будь-ласка хто знає. Мого чоловіка брат громадянин Канади. Хочемо податися на ПР через нову програму для українців. Він не хоче брати на себе якісь зобов'язення. Готовий тільки підтвердити родство документами. Чи несе якусь фінансову або соціальну відповідальність за нас канадський родич, якщо ми отримаємо ПР? На офіційному сайті про це інформацію не знайшла. Дякую