Імміграція до Манітоби
-
На дитину подавалися з свого акаунту на work permit?
-
Щиро дякую
-
Добрий вечір! Підскажіть будь-ласка хто знає. Мого чоловіка брат громадянин Канади. Хочемо податися на ПР через нову програму для українців. Він не хоче брати на себе якісь зобов'язення. Готовий тільки підтвердити родство документами. Чи несе якусь фінансову або соціальну відповідальність за нас канадський родич, якщо ми отримаємо ПР? На офіційному сайті про це інформацію не знайшла. Дякую
-
Хай гайс, підкажіть будьласка при Подачі на ПР чи треба внутрішній паспорт ? Маємо виключно закордонні паспорти ?? В переліку доеументів невказано про необхідність мати " Internal passport " - саме внутрішнього. Хто вже стикався підкажіть, буду дуже вдячний !!! ( через пошук дивися, нічого корисного)
-
Кілька днів підряд також заповняв форму на ПР, хотів поставити що немає укр паспорта але в кінці всеодно показує що аплікація не закінчина повність але коли ввів дані укр паспорта то одразу показало що форма заповнена . Тому прийдеться прикріпити внутрішній паспорт також. 🙏
-
-
Вітаю Підкажіть хто знає на 100 % Якщо робота part-time (так описано в летері) але годин є понад 30 на тиждень, чи це пройде на PR
-
Але це ризиковано, бо я півтора року на 35 годинах в тиждень, але якщо це парт тайм контракт, то він спокійно може урізати. В мене все було стабільно і гарантовано 1.5 років, а зараз продаж немає, роботодавець хоче узрізати години, як раз коли я подалась
-
Але нігде не буде згадки про те що це фул-тіме
-
паспорти громадян України у формі картки, строк дії яких закінчився за 30 днів до 24 лютого 2022 р. та після 24 лютого 2022 р., та паспорти громадянина України зразка 1994 року, до яких не вклеєно фотокартку особи у разі досягнення нею 25- чи 45-річного віку, строк вклеювання до яких настав за 30 днів до 24 лютого 2022 р. та після 24 лютого 2022 р., є документами, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України та підлягають обміну або вклеюванню нових фотокарток відповідно до досягнутого віку протягом 30 календарних днів з дня припинення чи скасування воєнного стану. Прем'єр-міністр України Д. ШМИГАЛЬ