Імміграція до Манітоби
-
Скажіть, будь ласка, що означає "Манітобський роботодавець" ? Як він повинен бути зареєстрований у Манітобі ? Я бачу з опису, що це може бути реєстрація на федеральному рівні і він повинен мати бизнес у Манітобі, але чи повинна бути у нього якась офіційна реєстрація в Манітобі ще? Наприклад, якщо фірма зареєстрована в Онтаріо, але має офіси і в інших провінціях, зокрема в Манітобі, то він підходить для SWM ? Як можно дізнатися, чи він зареєстрований у Манитобі? Запитувати в нього на співбесіді? Якось не дуже гарно. —- /skilled-workers/swm/eligibility/ Qualifying employment Your employer must be incorporated or registered by or under an act of the legislature of a province or the Parliament of Canada and operating as a business that has an established production capability, plant or place of business in Manitoba. Your employer must demonstrate to the satisfaction of the MPNP that they are an established business with an ability to offer you full-time and long-term employment in Manitoba.
-
так
-
Можете пошукати у чаті t.me/ManitobaLife. Там ця тема обговорювалася. Та можу сказати, що вони тут більш менш всі однакові. Просто обираєте який вам до душі
-
-
Добрий день. Ми сім'єю плануємо летіти до Манітоби (хочемо жити в одному з маленьких міст). У нас виникло питання щодо отримання PR у майбутньому. У нас 2 дітей 2 і 9 років. Я працюю віддалено, тому спочатку планую бути з дітьми вдома. Чоловік дуже хоче працювати на фермі. Якщо не знайде на фермі, він раніше клав плитку, може й на будівництво піти. Підкажіть, будь ласка, чи зможемо ми всі разом подати на PR від чоловіка, чи мені теж обов'язково треба працювати офіційно? Може є офіційне джерело, де я можу почитати про це? Дякую всім за інформацію.
-
Чому ви тут пишите це? Ви вже в іншому чаті спитали. Мені це виглядає дійсно як провакація
-
У нас в планах їхати в Брендон через 7+ месяців у Вінніпезі на як мінімум наступні 3 роки. Тому і переживаю щоб не бути привїязаним до одного працедавця.
-
Лінк на MPNP Online portal Ви можете знайти тут. Але це не просто калькулятор, це вже початок процесу immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/