Імміграція до Манітоби
-
Перевірте збережений пароль в менеджерів паролів в браузері. У ним там бардак трохи з посиланнями і браузер записує перезаписує пароль, коли заходиш га інші canada.ca ресурси. В мене була така проблема
-
Ви прив’язували свою заявку до gckey account? Бо якщо ні, то всі запроси будуть приходити на імейл. На портал де ви подавали заявку на пр нічого не буде приходити, туди нема сенсу заходити. Ваші імейли виглядають як не скам. Мені такі самі приходили aor та запитом на біометрію, коли ще заявку не лінкнула до gckey.
-
То скоріше за все ваш aor та запит на біометрію для двох дорослих 😁
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html внизу кнопка register
-
Питання, в трекері в контактній інформації показує український номер телефону, хоча при завповненні вказувала канадський. Думаю, тягне інформацію з заяви на КУАЕТ. Також адреса не повна. Чи потрібно уточнювати ці дані, чи зміна буде внесена офіцером по даним, які я відправляла для на лист підтвердження IRCC Permanent Residence Confirmation Portal?
-
Це не скам. Gckey аккаунт робиться без банку і потім в листі подивіться номер вашої заявки і додайте її до аккаунту.
-
Я 3 місяці чекаю і мене це вже бісить 😂все так довго…. У тебе лише Swm без EE??
-
-
Можливо, зі скріна видно тільки форму Imm5756, це запит на біометрію. Але в будь якому випадку вітаю 😁
-
Дивіться check full application, там має бути ваш попередня біометрія та номер uci. Інших мабуть нема ще апдейтів, бо тільки aor прийшов