Імміграція до Манітоби
-
Все так і є )
-
Дивіться check full application, там має бути ваш попередня біометрія та номер uci. Інших мабуть нема ще апдейтів, бо тільки aor прийшов
-
Я там ,але нічого не має )
-
Потрібно зайти на "view your application" чи якось так воно звучить і вже там внизу будуть повідомлення
-
Одруження
-
Я вже зробив gckey ,зайшов ,знайшов аплікацію ,підгрузив до аккаунту , але ніяких апдейтів тут немає )
-
На жаль одружений вже і не на канадці 😂😂😂
-
Тоді я чекаю нового дозапросу 😅
-
Знову за переклад треба пару грн давати )То таке😂😂😂 Біометрію ,просто прийти в сервіс Канада і сказати що мені потрібно біометрію здати ?)
-
24 квітня )
-
А якою датою ваша довідуа про несудимість? Ми ж з вами десь поруч подавались, то може мені також треба 😅 бо мої видані чи в лютому чи в березні 2023
-
Ще просять надати інформацію де я був , з 01/2022 до 22/08/2022 що мене ,що і дружину(тільки в неї дати інші ) І свіжі довідки про несудимість з України . + Біометрія .
-
Доброго вечора. Просто хотіла написати, що у четверг коли всі чекали вибірку, SWM skilled workers не було, але щойно мені прийшов лист запрошення на подачу. Мабуть вони якось зараз це роблять по іншому🙈
-
У мене таке було ,треба не по прямому посиланню перейти , а через сайт і там вибрати permanent portal ,і потім вести логін і пароль.
-
Всю інформацію наново. У вас там були гепи у той період, і тому попросили наново все заповнити
-
Друзі хелп . Schedule A Online: Please provide an updated and newly completed schedule A with an original signature. Please ensure that it is updated and newly signed. Please do not leave any gaps in time. www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5669e.pdf Please provide information regarding the following Address History Gap. Please ensure you do not leave any gaps in time: 2022/01 - 2022/08. Please ensure that each section of Schedule A is updated. Мені треба всю форму заповнювати чи тільки там де дата 2022/01-2022/08 ?
-
Добрий день. Знаю, що вже було десь у чаті, але ну ніяк не можу вже 20хв знайти. Мені прийшов лист від такс центру і просять вписати свій дохід за 2021 та 2022 рік. Ми подавали ці дані рік назад, коли заповнювали вперше на кліматичні або такс ретурн. Але я не зберегла, які цифри і по якому курсі ми це подавали. Де можна це дізнатися? Памʼятаю, що тут вже запитувала це дівчина і хтось підказав куди дзвонити. Буду дуже вдячна за допомогу!
-
Я робила аппойтмент в них на сайті
-
В мене 785
-
В мене 795 балів
22 Jan 2023, 05:40
103551/229174
3 minutes ago