Імміграція до Манітоби
-
Розумiю
-
Я не писав магістерську роботу, тому вирішив не ризикувати.
-
Так, і в мене періодично статус з "Дані на перевірці" змініється на "за Вашим запросом нічого не знайдено"
-
Цілеспрямовано хотіла по SWO, так як був контракт з кінцевим строком.
-
Дякую, мій кейс.
-
Навіть з запасом )))
-
Ага, що я знайшла . Що у 2016 роцi був останнiй набор на спецiалiста. Та всi хто отримав *спецiалiста* ранiше 2017 року автоматично вважаються *магiстрами*
-
А гроші ви декларували як на SWO? Чи менше
-
Серйозно? Оце новини!
-
Дякую, за інформацію. Від нашої держави вже не знаємо що чекати?!?
-
І ми отримали LAA 810 балів
-
Я телефонувала до посольства, кажуть, що зараз якісь мораторій на друк паспортів для тих, хто подався з Канади. Я в шоці, теж чекаю.
-
По SWM є привʼязка до роботодавця, в теорії краще по SWO так як навіть без постійної роботи можна подаватись на ПР. Але як показує практика, номінації видають з індивідуальним підходом до кожного кейсу.
-
Сьогодні відібрали тих, хто підпадав під критерії SWO, в т.ч. з обов'язковим тестом з англійської, грошима, 60 балами, навіть якщо вони потрапляли в SWM, правильно? Який був мінімальний бал не відомо, так?
-
Так
-
Дякую , що поділилися з нами своїм досвідом!
-
На закордонний? Я 17.10 в Оттаві подалася на закордонний для дитини.
-
Ми в Отаві подалися на укр паспорт 23.10, отримали готовый поштою 30 листопада. Людині 85 років. Може, вік вплинув? Не потрібен він Україні 😊
-
Ну, я теж вже іду як є. Подались на федеральний, тож чекаємо. Просто пишу, щоб люди розуміли, що бувають різні варіанти розвитку подій…
-
В когось була ще проблема з оплатою через Microsoft edge? Мені це віконце з оплатою вибиває лише через safari 🤯
22 Jan 2023, 05:40
103681/231827
38 minutes ago