Імміграція до Манітоби
-
Правильно поставлене запитання містить половину відповіді. Довідка про що? - Про несудимість (criminal check). -Ви вчиняли злочин, будучи в тій країні? -Ні. Так і напишуть в довідці: до кримінальної відповідальності дана особа не притягувалась)
-
Ну от і ви зрозуміли де в них питання... Можливо треба це пояснити... Хоча це не 100 % але подбно на це.
-
В мене є місяць часу щоб здати біометричні дані , нові довідки про несудимість з України , і дописати де я був з січня місяця до серпня місяця . Надіюсь більше дозапитів не буде .
-
Schedule A Online: Please provide an updated and newly completed schedule A with an original signature. Please ensure that it is updated and newly signed. Please do not leave any gaps in time. www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5669e.pdf Please provide information regarding the following Address History Gap. Please ensure you do not leave any gaps in time: 2022/01 - 2022/08. Please ensure that each section of Schedule A is updated.
-
Там є вікно, ваш статус в країні перебування. Я кажу це не 100 % . Але візітор такий тривалий час в ЄС одразу впадає в очі.
-
Ну вирішуйте самі. Можливо я не правий.
-
Починаючи с 1 червня 2014 прирівняно до магістра
-
То що ви вказали в цей період коли подавали заявку ?
-
Відібрали 117 українців, які можуть задовільнити усі вимоги SWO, в тому числі і мати необхідні гроші immigratemanitoba.com/2023/12/ukraine-draw-20/#more-26708
-
Я вказав ці подорожі в іншій графі ,тому що був в відпустці ,але не вказав адресу ,думав що адресу вказувати не потрібно.Тому я нічого не вказав.зараз виникає проблема тому що я нічких стосунків по факту з Німеччиною не мав ,крім того що продукти купляв і відпочивав в готелях не жив ,а квартиру орендував за кеш .Просто вкажу цю адресу і все …
-
Це я теж знаю
-
Ну у нас також не все. В нас наприклад гроші є але на двох а в нас ще дитина
-
LAA не є номінацією, а тільки порадою на подачу на номінацію.
-
Та я знаю звідки та інформація😂 що я тоді там роблю
-
Ви не згодні з урядом провінції? Я вам дав посилання на офіційне повідомлення про вибірку. Там все чітко пише. LAA не є номінацією, а тільки порадою на подачу на номінацію
-
Не згодна, я не підпадаю
-
Для WES ECA report ( той що для ircc потрібен) відправляла тільки спеціаліста. Бакалавра не надавала їм.
-
Можуть затребувати з обох ціх країн довідки тоді
-
Я був там 2 місяці,а потім 3 місяці в Франції
-
В будь-якому випадку, I like it💥
22 Jan 2023, 05:40
103743/230720
40 minutes ago