Імміграція до Манітоби
-
Тоді не знаю, що робити. В чоловіка всі штампи залишились в старому паспорті, який здав, коли виготовляв новий. Приблизно пам'ятає , але не точно. Адрес не знає зовсім. Як тоді це вказати?
-
Усiм привiт. Пiдкажiть будьласка. Вiдарацював 14 мic у Манитобi та отримав leid off. Зараз шукаю роботу. Якi в мене варiанти подачi на номiнацiю?
-
Читайте закріплені повідомлення
-
Чи мае значения при подачi на swo наявнiсть роботи?
-
Можна. Статус "дані на пепевірці" з 18.10, періодично пише "за Вашим запросом нічого не знайдено"
-
Не довiряв роботодавцю
-
Чого ж Ви чекали 8 місяців? Ви могли вже бути на півдороги до ПР
-
SWO
-
Вам вчора надсилали лінки на відео. Там все пояснено як для п'ятирічних дітей, які критерії та умови подачі Який смисл питати те саме запитання що і вчора?
-
Так
-
Pinned massages?
-
Я більше ніж 1,5 року у цій групі. Все зрозуміло і доступно. Не будьте лінивими, бо все залежить саме від Вас
-
Мені здається раніше ви вже це питали і вам уже радили прочитати закріплені повідомлення.
-
Я дивився вiдео де заповнювали анкету на swo. Там е вкладка job -offer. На вiдео заповнювали там даннi роботодавця, а у мене зараз немае роботи. Ось я i не розумiю як тут дiяти далi. Чи шукати роботи i подаватись на swo з новой роботою чи без роботи. Пояснiть будьласка . Дякую.
-
Спробуємо. Але реально нічого нема. Десь були деякі документи на роботу, але залишились вдома. Навіть телефони поміняли, ні фото, ні переписок...
-
Доречі. Якщо хтось теж перед поїздкою да Канади зрозумів,що десь втратив лист для отримання ворк ворк перміту,то пишуть в кризову форму. Я написала у неділю і вже сьогодні прийшла нова копія. (Не в усіх у особистому кабінеті ircc вони прикріплені)
-
Ми згадували по фото, по датам, по листам на емейлах
-
Дивився
-
Тут відповіді www.youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
Anna хоче кікнути @Samonova_Elina з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
103835/235131
about an hour ago