Імміграція до Манітоби
-
Так в межах Канади віза не потрібна. Берете паспорти, візітори та подорожуєте.
-
Я всередині завжди літаю по паспорту, не ризикую
-
Це через підтримку Конгресу українців Канади. Вони надають підтримку лише тим хто знаходиться на території України. uccmanitoba.ca/2022/09/immigration-to-manitoba/
-
То у випадку дитини, це є закордонний паспорт, так? В моєму, наприклад це були в driver license
-
Читайте уважно умови авіакомпаній, зазвичай вони вказують якe саме ID може бути використане, зазвичай government issued photo id
-
добрий день моя дружина перед Канадою була пів року в Польщі… чи треба їй довідка про несудимість з Польщі? Кейс на PR буде від мене дякую
-
Всі члени сімʼї, які подаються на ПР мають надати довідку з країн де вони були 6+ місяців.
-
Вибачте, дорослi члени сiм'ï?
-
дякую
-
Якщо була півроку у Польщі,, то потрібно довідка
-
Only domestic flights, віза для перельотів у межах Канади не потрібна.
-
Усі члени сімʼї від 18 років
-
А яка причина не вказувати?
-
Так
-
дякую
-
Доброго дня, хто може допомогти знайти NOC - посада Processing operator. На фабріці котра виробляє наповнювачи для лотків тварин. Шукав а нічого знайти не можу. А роботодавець не вказав NOC.
-
Усі чотири варіанти не підходять?
-
А шо саме там повинно мені підійти ? Я це робив і читав. Там нема. З того навряд шось пов'язано з наповнювачами для тварин. Ну якшо вони не з нафти або з чугуну чи пластмаси 😁😁😁
-
Ну як ? Переробка з сіна а я вкажу шо наповнювач роблять шляхом літя з чугуну чи через переробку нафти? 😳😳😳😳
-
А ви хочете щоб прям ідеально збігалося? оберіть той, що максимально схожий
22 Jan 2023, 05:40
103870/236424
5 minutes ago