Імміграція до Манітоби
-
Дякую :)
-
Паспорт Распечатанное письмо запрос на паспорт Consent form заполненная Квитанция об оплате обратной доставки курьером ( если вы сами не забираете )
-
Доброго дня. Підкажіть чи потрібно заповняти матері іmm 5476e форму прри за повненні інформації на дитину? Як representative. Якщо так то який варіант вибрати appointed repr Чи соuns. Repr. Дякую.
-
Всім привіт. Хто має досвід заміни Work Permit після медкомісії?( CUAET). Скільки часу приблизно зайняло? Дякую!
-
Знаю, що вже питали, але я по ключовим словам не знайшла. Які документи на вклейку паспорта? Курьерска доставка, реквізіти на сайті візового центра ( у нас Варшава ) А в конверт - паспорт - дозвіл на обробку даних І - лист? Більше нічого? Дозвіл на обробку даних я колись надсилала такий роздрукований. На 4 листа був. Зараз теж так? Незмінилось нічого?
-
Так, через Лондон занадто ризиковано. Основне питання в тому, що там два аеропорти. І один аеропорт має транзитну зону, а інший не має такої. Ще й пересадка між аеропортами може бути. Краще не брати білети через Лондон
-
Я вам дуже сильно не раджу це робити. Є великий шанс, що квитки пропадуть і вас не пустять. Можете ризикнути, якщо маєте хорошу англійську і зможете захистити свої права. Але все одно не раджу
-
То так і треба робити, через новий подаватися на Temporary Visa Resident та від неї подовжувати Ворк перміт
-
А якщо зробити другий паспорт, і переробити перміт вже на нього?
-
Якщо Вам не доведеться переїзджати з одного аеропорту до іншого, то можливо. Тому дивіться приліт і виліт. 100% гарантії немає, бо можуть на літак не посадити навіть у Лондон, але люди летіли.
-
Якщо вам скажуть щось цiкаве сьогоднi, share у цьому чатi будь ласка)
-
Ще ні, тільки сьогодні поїду до імміграційного центру та буду запитувати, що робити. Якщо нічого на взнаю, то буду намагатися зателефонувати до консульства ..
-
Ви телефонували до консульства? Я намагався, але не вiдповiдали
-
Так я це знаю, і це халепа
-
Менi хотсь казав, що подовжують паспорт тiльки якщо до кiнця його дiï 3 та меньш мiсяцiв. В мене теж саме як у вас паспорт та ворк пермiт до 08/2023 :(
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Доброго дня шановні. Здали вчора біометричні дані і при заповненні форми помітили помилку в імені дружини замість Liudmyla в заявці ircc вказали Liudmila, в вакцентрі сказали подати заявку через екстрену форму, а я її хоч убий не можу з телефону знайти, чи не міг би хтось скинути ссилку на цю форму. Заздалегідь дякую)
-
Привіт) можливо хтось летів в Канаду з пересадкою в Лондоні, чи виникають наразі якісь труднощі з цим? Прочитала що транзитну візу українцям з канадською візою не потрібно робити, якщо час перебування менше 24 годин.
-
Тобто у вас було все по нормах, а вони змусили платити?
-
Нам також так сказали і зробили білети, у Франкфурті ми не отримували багаж. Кондор переробили білети та сказали доплачувати за багаж.
22 Jan 2023, 05:40
10393/230471
2 minutes ago