Імміграція до Манітоби
-
Ви маєте мати погоджений CoPR, це визначає ваш статус. Сам пластик це формальність, ваш головний документ є CoPR.
-
Можна мати одночасно 2 паспорти. За 3 місяці це якщо ви маєте та змінюєте один паспорт. На Другий паспорт можна податись будь коли
-
Для спецвибірки важливо чи ви виконали критерії, робота в минулому є вашим зв'язком.
-
Нам теж обіцяли не довше 3х місяців
-
Ми чекали на паспорт від квітня до кінця жовтня.
-
Зараз паспорт виготовляють більше 6 місяців, тому і варто подаватися заздалегідь.
-
Зрозуміла, дякую!
-
Спеціальної імміграційної програми ніколи і не було. Була CUAET, яка передбачає виключно тимчасовий статус у Канаді і право на роботу. Програма завершилась 15 липня 2023.
-
Доброго дня. Хочу уточнити. Зараз немає вже спеціальної програми для українців по іміграції до Канади. Треба просто подаватись як звичайно, наприклад робити visitor visa. Я правильно розумію?)
-
В кого як. Знайомий отримав номінацію за 2 місяці, йшов без мови, зварювальник.
-
Хто в Києві здавав біометрію. Приблизно які терміни після відсилання запиту по електррннці?
-
Критерiй виконаний, але NOC при заявцi EOI я вказав своєï професiï, а не тоï, на якiй працював 7мiс перед подачею. На бали воно не впливає. Потрiбно лист пояснения написати?
-
Не знаю, як більшість вибирає, але може тому, що не звикли працювати з комп'ютером, а з папером та ручкою знайомі з дитинства?
-
Мені наприклад незручно скоролити, зручніше читати та швидко перегортати сторінку
-
Для SWO питає intended occupation. А не де ви працювали. То інакше.
-
Дешевше на пару копійок
-
Так
-
Чи потрібен шкільний атестат для подачі, якщо є диплом бакалавра та магістра?
-
Українці можуть одночасно мати на руках по два дійсні закордонні паспорти. То подовжують лише за 2-3 місяці до закінчення терміну дії паспорту. А податися на ще один закордонний паспорт ви можете будь-коли.
-
Доброго дня, шановне панство. Чи можна виїздити із Канади в період часу між подачею повного пакету документів на провінційну підтримку після отримання LAA до отримання підтримки провінції на подачу на ПіаР?
22 Jan 2023, 05:40
103967/235342
13 minutes ago