Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Хочу уточнити. Зараз немає вже спеціальної програми для українців по іміграції до Канади. Треба просто подаватись як звичайно, наприклад робити visitor visa. Я правильно розумію?)
-
В кого як. Знайомий отримав номінацію за 2 місяці, йшов без мови, зварювальник.
-
Хто в Києві здавав біометрію. Приблизно які терміни після відсилання запиту по електррннці?
-
Критерiй виконаний, але NOC при заявцi EOI я вказав своєï професiï, а не тоï, на якiй працював 7мiс перед подачею. На бали воно не впливає. Потрiбно лист пояснения написати?
-
Не знаю, як більшість вибирає, але може тому, що не звикли працювати з комп'ютером, а з папером та ручкою знайомі з дитинства?
-
Мені наприклад незручно скоролити, зручніше читати та швидко перегортати сторінку
-
Для SWO питає intended occupation. А не де ви працювали. То інакше.
-
Дешевше на пару копійок
-
Так
-
Чи потрібен шкільний атестат для подачі, якщо є диплом бакалавра та магістра?
-
Українці можуть одночасно мати на руках по два дійсні закордонні паспорти. То подовжують лише за 2-3 місяці до закінчення терміну дії паспорту. А податися на ще один закордонний паспорт ви можете будь-коли.
-
Доброго дня, шановне панство. Чи можна виїздити із Канади в період часу між подачею повного пакету документів на провінційну підтримку після отримання LAA до отримання підтримки провінції на подачу на ПіаР?
-
Ті документи є optional, але я особисто додавав і всі мої друзі так робили, адже якнайбільше інформації ви надасте, то менше шансів на отримання додаткових запитань
-
Гайз. Доки з освітою треба заливати на федеральному етапі ?
-
Не дублюйте повідомлення у двох чатах
-
Може повільно друкують
-
Залежить від програми. У відпустку можна без проблем.
-
А є кейси де прокатило?
-
Це $13,757 треба мати?
-
Існує, вже про це писали тут як писати пояснення, якщо шкільний атестат втрачений
22 Jan 2023, 05:40
103975/235342
5 minutes ago