Імміграція до Манітоби
-
Дешевше на пару копійок
-
Так
-
Чи потрібен шкільний атестат для подачі, якщо є диплом бакалавра та магістра?
-
Українці можуть одночасно мати на руках по два дійсні закордонні паспорти. То подовжують лише за 2-3 місяці до закінчення терміну дії паспорту. А податися на ще один закордонний паспорт ви можете будь-коли.
-
Доброго дня, шановне панство. Чи можна виїздити із Канади в період часу між подачею повного пакету документів на провінційну підтримку після отримання LAA до отримання підтримки провінції на подачу на ПіаР?
-
Ті документи є optional, але я особисто додавав і всі мої друзі так робили, адже якнайбільше інформації ви надасте, то менше шансів на отримання додаткових запитань
-
Гайз. Доки з освітою треба заливати на федеральному етапі ?
-
Не дублюйте повідомлення у двох чатах
-
Може повільно друкують
-
Залежить від програми. У відпустку можна без проблем.
-
А є кейси де прокатило?
-
Це $13,757 треба мати?
-
Існує, вже про це писали тут як писати пояснення, якщо шкільний атестат втрачений
-
А існує варіант без атестату? Якщо є магістр
-
Вищу освіту точно. Обов'язково додати переклади. Аналогічно proof of funds додайте.
-
Заливати в тому числі і школу, чи Вищої освіти буде достатньо ? У мене просто в совокупності близько 20 документів з перекладами,додатками і ТД.
-
Wes, хочу у вас запитати, у мене робота понад 30 годин в тиждень але в це парт тіме. Чи годиться така робота для PR?
-
Додатки теж обов'язково ?
-
Програма SWM, за дружиною і сином на 7-8 днів.
-
Перепрошую. Не знав, що ці два чати повʼязані між собою.
22 Jan 2023, 05:40
103982/235417
3 minutes ago