Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Здравствуйте, ищу серьёзных людей в команду для совместного заработка. Онлайн. Предоставляем все условия, график обсуждается, приятный доход Пиши + в лс
-
Sergey Bagaev хоче кікнути @viktoriyacrypt з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
На рашкі-хуяшкі шукай
-
💸💵💵💵💸 хоче кікнути Rose Jame з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
ТРЕБУЕТСЯ ВЫСОКОПЛАТНАЯ РАБОТА ОНЛАЙН-РИЭЛТОРА Работайте дома и зарабатывайте 400 долларов в неделю. Ищу простого личного помощника, которому я могу доверять, опыт работы не требуется.
-
А за що мене ? Поясніть? За те що запитав за гру ?
-
Я б вказував таких родичів, якщо вони мені близькі і я з ними спілкуюся. Якщо у вас різні прізвища і у ваших батьків також, то вичислити це практично не можливо.
-
Вітаю,і як відповіли на їх запит про форму 5669?теж цікавить ,чоловік не служив ,теж вказали N/A
-
Рахуйте до дати, коли треба наступне фото вклеювати (у ваші 25 чи 45 років). Тут про це писали неодноразово, можете перевірити за пошуком по чату
-
А де саме таке питає?
-
Як виглядає аплікація на номінацію та що потрібно заповнити - дуже докладно пояснено у #відео www.youtube.com/watch?v=o7SIo9gY2uE
-
Під час заповнення аплікації на номінацію є такі запитання
-
Because once i wrote email to MPNP they said choose what match to your duties and at the time of assessment officer will change if needed
-
@western9 , I have written on my salary slip night manager , But i believe most of mu duties are night audit . Anyway , if i choose night manager in EOI and MPNP , and add letter from employer at the time of assessment case officer will change my TEER without any problem? Though i have CELPIP too .. So if not TEER 3 , he can put me at TEER 4
-
I think, If you have an English exam passed, it does not matter what NOC to choose, NOC does not impact your points (unless it's occupation specific in a particular draw).
-
I see Thanks
-
Same or higher TEER, you cannot downgrade TEER
22 Jan 2023, 05:40
104175/232166
30 minutes ago