Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Так, можна. На федеральному етапі вимагають надати результати тесту, то вам потрібно буде написати листа із посиланням на умови SWM, де вказано, що тест для TEER 0-3 можна не здавати. Але є кілька випадків, коли IRCC вимагало здати мову, бо вважали, що TEER 4.
-
Ну я ще додав скан документу про exemption та переклад.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Виникла необхідність продовжити wp по cuaet. Знімати обмеження необхідності не маю , лише по можливості продовжити . Цікавить як заповнити правильно в цьому випадку ІММ5710 ? Так само як на відео по зняттю обмежень ?? Чи писати там інші дані , згідно моїх потреб ?
-
вибачте, продублюю, бо можливо пропустив той, хто міг би мені допомогти з відповіддю 🙏🏻 підкажіть будь ласка, чоловік пошкодив спину на роботі, відправляють його на оплачувану терапію строком 1-4 місяці зі збереженням 90% зп. Він - НЕ головний аплікант. Ми подалися вже на номінацію. Чи потрібно повідомляти про таке офіцерам?
-
Вітаємо, Серега! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
При заповнення на EOI питають про "close relatives". Тут я відповім "no". При подачі документів на наступному провінційному етапі, я їх вкажу, бо вони відносяться до категорії "distant relatives", але не "сlose", які є в пояснювальному списку. Чи це буде правильно? Дякую.
-
Якщо натиснути help, то там все пояснюють. Такі далекі родичі точно не close ) можна вказувати distant relatives. Знову є такі кейси, пошукайте по чату, коли аплікант не вказує таких далеких родичів, якщо справді не має з ними підтримування стосунків. Це up to you to decide.
-
На ПР то ви про федеральний етап чи тільки ЕОІ та номінацію? На провінційному етапі ніде не питали про дитячі перміти, ми подавали попередньої зими (може змінилось), на федеральному кожен член аплікації повинен мати свій перміт діючий та паспорт(Travel Document)
-
Дякую за вашу репліку! Ні, це не федеральний, лише хочемо починати, я про перший крок
-
Технічно проскочити можна, але це ризик, який ви самі вирішуйте брати чи ні. Знайомі отримали номінацію і чекали поки нові візітор рекордс таки прийдуть і подалися на федеральний етап в останні 2 тижні строку дії номінації. Тож то все вам вирішувати ризикувати чи ні))