Імміграція до Манітоби
-
При заповнення на EOI питають про "close relatives". Тут я відповім "no". При подачі документів на наступному провінційному етапі, я їх вкажу, бо вони відносяться до категорії "distant relatives", але не "сlose", які є в пояснювальному списку. Чи це буде правильно? Дякую.
-
Якщо натиснути help, то там все пояснюють. Такі далекі родичі точно не close ) можна вказувати distant relatives. Знову є такі кейси, пошукайте по чату, коли аплікант не вказує таких далеких родичів, якщо справді не має з ними підтримування стосунків. Це up to you to decide.
-
На ПР то ви про федеральний етап чи тільки ЕОІ та номінацію? На провінційному етапі ніде не питали про дитячі перміти, ми подавали попередньої зими (може змінилось), на федеральному кожен член аплікації повинен мати свій перміт діючий та паспорт(Travel Document)
-
Дякую за вашу репліку! Ні, це не федеральний, лише хочемо починати, я про перший крок
-
Технічно проскочити можна, але це ризик, який ви самі вирішуйте брати чи ні. Знайомі отримали номінацію і чекали поки нові візітор рекордс таки прийдуть і подалися на федеральний етап в останні 2 тижні строку дії номінації. Тож то все вам вирішувати ризикувати чи ні))
-
Так, краще виготовити нові і тоді подаватися. Але хвилююся, щоб не відмінили мінімальний прохідний 4, бо в мене є одна 4, а англійська слабенька, щоб здати все мінімум на 5)
-
За останні кілька днів отримав повідомлення від двох учасників даного чату про відмови по SWM номінації. В одного питали документи про минулу роботу в Україні, аплікант клеймив 4 із 5 років, працював неофіційно. Офіцер попросив офіційній документ, де буде вказано відрахування податків. Відповідно ніхто нічого не надав, через 60 днів прислали відмову. Друга причина: відмова у номінації через те, що не доведені зв'язки із провінцією. Тут без подробиць відмови, деталей аплікант мені не надав, єдине, що знаю, це те що люди працювали в Онтаріо, мають там батьків, сюди приїхали 8 місяців тому, бо простіша програма. Так що і такі речі бувають. Я деталей не знаю, у приват щодо нюансів справ мені не пишіть, бо я особисто тих людей знаю тільки через Телеграм.
-
Привіт, тобто тільки референсу від роботодавця буде недостатньо? В мене подібна ситуація, в заяві на куает вказував що працював в Китаї вчителем англійської, нелегально, відповідно ніяких офіційних документів бути не може
-
Доброго дня пане WES, підкажить будб ласка. Чи хтось провіряє реальний дохід з України та фактичний, я маю на увазі зп, офіційна і фактична і чи може це стати перешкодою на путі до ПР? Тобто допустимо офіційно отримував 4500 грн а фактично на картку шеф висилав остаток неофіційної зп ще 6000 грн, чи була така практика?