Імміграція до Манітоби
-
А до тих пір, поки паспорт не відправлений, віза CUAET не перекреслена, а імміграційна - не поставлена, віза CUAET дійсна? Вибачте, я не доколупуюсь, у мене на наступний рік запланована невелика подорож якраз на період, коли я вже розраховую бути на федеральному етапі і якщо в цей час прийде підтвердження PR, я зможу по своїй CUAET візі і WP заїхати до Канади? Вони ж не автоматично анулюються?
-
Анулюється зразу після процедури лендінгу. Але ж вам дадуть 7 днів на підтвердження вашого місця перебування. Якщо ви будете у Канаді, то вам прийде запрошення на віртуальний лендинг. Якщо поза межами Канади, то процедура лендингу відбувається у першому аеропорту Канади через імміграційну візу та фізичні landing papers. Для головних аплікантів по SWM лендінг має відбуватися виключно у Канаді, тобто віртуальний лендинг, про який тут говорять
-
Ой,друзі😁сьогодні зранку почала заповнювати аплікацію на провінційний етап,це жестяк як довго і багато,не очікувала) Просто хочу зауважити,не затягуйте з подовженням всіх пермітів,нових паспортів,робіть переклади заздалегідь,отримуйте всі референси і інші документи. Я вважала,що все вже підготувала,що за дві години справлюся,так ні💪😄 Спливли особисті нюанси,документи які треба зробити і завантажити))
-
Спливають 48 годин😆відео переглянуто, додаткові документи відскановані😂
-
Для уникнення таких речей, рекомендую всім продивитися відео про запоення аплікації. l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2Fo7SIo9gY2uE%3Ffbclid%3DIwAR2I7du0-_1f3AHEyKTtOGLp38klu4TJ-YHgRkIU9OyfIFVMtpiKy0pV_N4&h=AT1S3rDTNT8sswWhlWorXde8iwzuz35MDmXuiGtzCMl-yyh4yOfkxZ0GpcQGHXWad3fuyFlYA9ec9A0INenUjNrHieffrc3EUZQhaO0pxg2AbS5kfBJZ22NV-W50nE0_TCnI&tn=-UK-R&c[0]=AT1W2xXxABzbymSqKxij15ApUxIjew4ITSOMz5Qcp93JHbJLOANqF1MXjEQOuecKi40BsPzAKUuq6xas2jLbKXN91ntK-jJ-YbELwiIWcFA1vkMLKGYKPdGpSgFOiJuZY6OJvmNqL8OIfHNysfbGab7sP6mpohjM6kf2H78
-
Підкажіть будь ласка,що робити в такому випадку якщо дія паспорта та дія ворк перміта завершується через рік(в січні 25 року),стала в електронну чергу ще 16 листопада на новий паспорт(звичайно в консульстві тиша) та і робити будуть довго чи є взагалі сенс подаватися на провінційну номінацію,якщо не зроблю новий паспорт та не продовжу ворк перміт. І чи можна якось зараз подовжити ворк перміт?(обмеження не знімала) поки ще діє програма до 31 березня,але без нового паспорту