Імміграція до Манітоби
-
Ці 100500 файлів можуть також погіршити ситуацію. Особливо, якщо десь випливе якась помилка чи нестиковка. Я тут підтримую Юрія. Якщо у вас немає складної ситуації, яку треба пояснювати, то додавання всіх до купи документів може дуже затягнути весь процес. Знаю людей, що і форми Т4 пхали туди і сертифікати якісь з інших країн, і резюме. У мене таких девіз - не запитують, не відповідай. Навіщо привертати увагу.
-
Якщо ця думка вас заспокоює, то ви все правильно зробили 👍 в цьому питанні немає правильної відповіді, в кожного свій шлях і свій погляд 😁
-
Підкажіть будь ласка.Це стосується і візітор рекорд для дитини?Наявний діє до серпня 24 року, виходить треба виготовити або подовжити паспорт дитині і податись на новий візітор рекорд до 31 березня 2024?мій та дружини ворк перміти дійсні до кінця 25 року.Дякую
-
а скажіть, будь ласка, якщо працював і фактично жив в Україні в одному місті, а офіційно був зареєстрований за адресою в іншому місті, то що вказувати в історії проживання на останні 10 років?
-
Вітаємо, Post Factum! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так
-
Скажіть, будь ласка, що робити в такому випадку коли: Мій і чоловіка Work Permit дійсні до серпня 2026 року Дітей Visitor Record дійсні до червня 2025 року Невдовзі збираємося подаватися на провінційну номінацію.Що робити в такому випадку? Бо чула інформацію,що термін дії паспорта має бути не менше двох років до його завершення .А нові паспорта не виготовляють раніше ніж 2 місяці до його завершення
-
Якщо паспорти тільки їдуть 3 місяці, то робити їх треба точно не за 2 місяці🧐 теж цікавить це питання, може хтось робив нещодавно?
-
Подавала заявку на нові паспорти в Едмонтоні 26 травня, в Торонто вони прибули у кінці вересня, до посольства в Едмонтоні доставлені на початку листопада
-
У мене у дітей закінчується у липні, так я в січні лічу замовляти нові вже.
-
Моя подруга дітям робила. Замовляла в квітні, а паспорта прийшли ось тільки кілька тижнів як
-
Чоловік був в Торонто 26 липня. Паспорт отримав по почті на початку жовтня