Імміграція до Манітоби
-
Тепер зрозуміла, дякую. Так можна і роками нікуди не виїжджати і чекати(
-
Я їм писала пару тижнів назад і вони відповідають доволі швидко через форму. Федерали, до речі, також за 2-3 дні
-
Супер, дякую велике))
-
Щодо уточнення даних по вашому кейсу на федеральному етапі дзвоніть за цим номером: +1.800.267.6788 Для уточнення питань по провінційному етапу: - immigratemanitoba@gov.mb.ca - +1.204.945.2806 Щодо відправлення чи дозавантаження додаткових документів до вашого кейсу на федеральному етапі, то користуйтесь цією формою - secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application або тут теж можна підвантажити документи: - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
лиш хотіла написати, дякую, що випередили 😅
-
Я вам заоаз скину лінк
-
Дякую)) сподіваюсь 🫶🏼
-
Це навіть добре, я думаю. Люди побачать прогрес у всіх сферах вашого життя ❤️ Успіхів вам 🙏
-
Провінційних? Не розумію як зараз їх повідомити, якщо я вже в кабінеті не можу дозавантажити документи
-
а чому не нормальна?) все окей, додасте свідоцтво про одруження повідомте обов’язково офіцерів про зміну статусу
-
3 тижні зайняло в мене )
-
Доброго вечора , підскажіть, це нормальна практика , податись як коммон ло на номінацію , і після її отримання податись на федеральний рівень як одружені? Так вийшло що отримали номінацію та розписуємось на днях
-
100%) чудовий подарунок буде🥰
-
Дякую 😍 хочеться до Різдва вже все то зробити 🙏
-
Я подавала з апостилем, і все пройшло. Немає ніякого значення. Це просто офіційне підтвердження що ваш диплом дійсний.
-
Я не була вдома 2,5 роки. Оцінюю ситуацію зараз так : якщо дадуть ПР, то точно одразу поїду навідатись додому. Якщо не дадуть ПР, то доведеться поїхати в будь якому випадку)) Тому лише сил і терпіння, нехай потім краще з полегшенням видихнути і поїхати спокійно побачитися з рідними, друзями і по різним справам, аніж опинитися в не приємній ситуації в разі чого
-
На провінційному етапі можна виїжджати без проблем, так само, як і до отримання AOR, я думаю. Лише один момент, коли треба бути в Канаді - запрошення на лендінг. До цього можна всюди зʼїздити
-
Ми часто забуваємо, що ми отримуємо. Інші національності мають закриті перміти, і про додому не мріють взагалі. Багато хто має дітей вдома. Просто треба бути трохи терплячішим та вдячним 🙏
-
Ок, не роками. Зараз таймлайн на офіційному сайті 15 місяців. Коли не був вдома майже 2 роки, то цей таймлайн здається вічністю ( Але справді треба оцінювати ризики поїздок
-
Так, я знаю. Я лише не була в курсі про нюанси лендінгу, ще до цього не дійшла. Буду вивчати, дякую
22 Jan 2023, 05:40
104347/229476
18 minutes ago